Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi te traze samo ne trener svih trenera Alex McSuskavac
ovaj momak zna da igra fudbal.. ali ne odgovara susicu..jer bi tino izgubio mjesto u prvoj postavi
Pa zbog Tine Svena Sušića i Hajrović grije klupu :D
Čitam ove komentare i odjednom mi se rodi čudna misao: U ovoj hebenoj zemlji su svi protiv Sušića a on ostaje - i svi su protiv SDA a ona pobjeđuje. Ko je ovdje lud?!
Nisi ti za repke, nisi u rodu Susicu ili ne poslujes sa njegovim burazom jbg sam si kriv
Vranjes Out - Arslanagic IN Vrsajevic Out - Zukanovic IN Tin Susic Out - Stilic IN Hadzic Out - Vrancic IN Idi safete i nosi svoja govna sa sobom !!!
da mu nije repke ,Vranjes ne bi sutno loptu jos od aprila-maja...stoga Vranjes il nadji klub il pomozbog junace.Vranjes out,Stilic in. ne samo Vranjes,ima njih jos nepremnih.
a imas li menadzera ili agenciju mozda !?
Ne treba nama Stilic, nek njemu igra Tino SVEN igracina! aaaaaaaaaa! Nepotizam lvl "prikuco"!!!
@ ma tino i nije los igrac toliko,cak mislim da je dobar,zasluzuje klupu,ali ima drugih igraca ciji kvalitet je daleko od onog potrebnog za repke.
Šiliću dzaba ti!Mozes igrati u barsi nisi na safetovom spisku
PAPKE ODLAZI !!
ŠTILIĆ SEMIR UNOSI NEMIR. Jedan od nas :*
Sad ce Susic reci da su Semiru zatvorena vrata reprezentacije jer je rekao da mu je otac najbolji trener, a ne on.
On je svojim igrama kod Papeta zauvijek zatvorio vrata reprezentacije.
Ponuda si ti dobio i kad si igrao u Lechu, pa si zavrsio u Karpatima. Poslje klupe u Karpata prelazak u jaki Gaziantepspor... Lijepo se proveo na klupama Ukraine i Turske i sad "hara" Poljskom :)
jedan je tino zalim sluca stilicu istreniraj sebi drugu poziciju ako bas zelis igrati u nasoj repki
Šuškinho ne vidi dalje od hrvatske lige
Ima li tu kakva ponuda iz Cibalije, pa da te konacno vidimo u repki, dragi nas SEMIRE. Pape prati momka uskoro ce u Cibaliju samo zbog poziva jer to je STRASNA LIGA.