Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je pa nisu jos kabal na agregat priključili...
Vidim ja malo žmiga semafor. Slabo vintla pedalu...
Lako je zajebavat... Nista tu nije smijesno, sav njihov rad i trud da odrze klub je za svaku pohvalu.
Semafora nemamo, a hoćemo na scvjetsko. A u pm.
Umrežen
Kako glup tekst i glupa poruka. Sta ima veze sto je produzni kabel? Najvece ruglo je ova plava kanta pored linije.
primitivci iz tesnja kad nemogu da se plasiraju u prvu ligu krenu da se biju sa svima redom.
Tipicni bosnjo. To ti je kao ono kupis skoljku jaja i razbijas jedno po jedno trazeci dlaku u jajetu (a o dlaKi ni traga ni glasa)
daj malo hampe...
Jasna poruka fifi i uefi Bravo TOSK i treba se igrati finale Lige Prvaka kod vas HAHAHHAHAHAHAHA
Pa što je ovo čudno ? pa kad nam je Premier liga cirkus , a kamoli prva liga federacije ... Naša infrastruktura je u rangu sa afričkim zemljama ...
ko prati ove naše niželigaške lige, ništa čudno
...ovo samo budali može biti smiješno, i za podsmijeh........ljudi se snašli......idemo dalje...
Ne kontam u čemu je fazon koristiti taj novi način, semafor da se prozovu igrači za izmjenu na terenu, umjesto kartona (zapravo tanka plastika) sa štampanim brojevima iste veličine, za koje ne treba nikakava struja i fizički su neuporedivo lakši od ovih semafora. Dva kartona lagana kao perce digneš iznad glave bez ikakvog napora. Je li zato što su elektro semafori novi način, pa je zbog toga bolji jer je novi, iako manje praktičan ? Je li to ?
pa treba ti 100 takvih kartona za svaki od brojeva koje igraci mogu imati, a mozda semafor ima i jos neku korist van terena osim prikazivanja brojeva pa je koristan
Šta je taborenje?
Hahahahaha hebalo majku pa dobro je što kiša nije padala, mogao vam je sudija poginuti. Klixe hoću video sa utakmice kad kiša pada da vidim kako se sudija trese 🤣🤣🤣🤣🤣
Jedan od uspjesnijih klubova u bejha je siroki.. a selundra neka provincijska...kako to sarajlice vole gledat s visoka.. e sad.. sta to hrvat zna, sto bosnjo nikako da uhaviza?
<!-- , .... zna iskoristiti priliku i obogatit se na tudjoj muci , opljackati , orobiti , prevesti zednog preko vode ( citaj : kroz hb) .... milioni su u pitanju , a sve za vrijeme rata .
@gradimir citaj : ajd ne seri materet
PRIKAŽI ODGOVORE (15)