Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imaju dugovanja vec 3 godine prema igracu-eh pa sad mi objesnite kako taj klub moze dobiti licencu ??? A ovo su Amarova posla,oprosti nam dug,evo ti novi ugovor...pa onaj oprosteni iznos hop sebi u dzep !
sretan put
Forza Željo
a mane se za vode,e pa mane se igraca hahahaha ode seljo u pm.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahh heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheeheheheh ja vaših muka buhahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za sve ti hvala Selime! Sretno!
Ima djece koja zele da igraju
Dok god nam budu igrači iz kluba išli u Azerbejdžan i sl. lige mi ništa postići nećemo! Ugledajte se na Široki, svaka im čast što uspijevaju sačuvati kolektiv koliko toliko pa zato i ostvare rezultat a mi ćemo se samo brukati po evropskim takmičenjima, sramota za najveći klub u BiH ponajviše zbog toga što sam se kleo u ovaj stručni štab i administraciju kluba ali izgleda je to samo mazanje očiju. Stid da vas bude da ne možete odvojiti novac da se ima ekipa makar 2 sezone skupa a i to je malo.
Uz duzno postovanje prema svim igracima; ali hocemo li ikad docekati da se neko od nasih igraca proda u neku od 5 najjacih evro liga, a ne da nam igraci odlaze u Azerbejzan ili Maleziju, poznate fudbalske "velesile".
svaki fening koji su ti dali je previše u odnosu na tvoje fudbalsko znanje.
jest bas sta je on ocekivao da ce za posao koji obavlja biti i placen? ovo je premijer liga ovdje se ocekuje da se igra besplatno naravno za to nemamo ni jednog igraca u reprezentaciji iz domace lige i za par godina ce se sve rijedje igraci porijeklom iz BH a rodjeni u drugim zemljama odlucivati za bh dres. ali ko ga hebe bitno je da tzv. navijac jednog kluba podrzava ne placananje obaveza igracu iz kluba za koji navija. svaka cast.
Vozdrica i ne rise!
bujrum na Kosevo vidis da plavi strupfovi tonu a nigdje kraja