Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedno je sigurno...najvise posla ce imati golman grcke...
samo visca ako ne bude igrao, mesa je kloc.
@Rusty Golman koji više od godinu dana nije standardan u svom klubu , brani u prvih 11 u našoj reprezentaciji . To nema ni u Farskim Otocima .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sudeci po komentarima, moglo bi se od komentatora jednu dobru repku napraviti
O mehmede samo te molim bez nekih iznenadjenja u formaciji,tipa mato jajalo..i za boga miloga ubaci hajrovica barem pola sata ako vec ne moze citav mec.
joj selektora hahaha uzmite se tastature i trazite utjehu negdje gdje ste zanimljivi ovdje ne uvijek ista imena uvijek ista prica da ste tako pametni nebi se tim poslom bavili po tastaturi vec u realnom zivotu pustite mesu nek radi svoj posao i on vas ne dira sretno zmajevima i mesi njima treba podrska a ne samo neka mrznja i napucavanja
prilika za Spahića da još jednom zabrlja
Malo ljudi zna da je trener koji je 2006/2007 napravio okosnicu reprezentacije Fuad Muzurović kada je većina tadašnjih igrača bojkotovala nastup. Pozvao je prvi put u repku Ibricica, Salihovica, Ibisevica, Dzeku, Rahimica, Muslimovica, Hrgovica, Maletica, Pandzu. Kodro je ovo jos dopunio Nadarevicem, Muratovicem. Ostali su živjeli na naslijeđu ovih i kupili kajmak. I Meša dugo obećava nešto novo, ali ja to ne vidim, isti sastav već 7-8 godina, izuzev par igrača.
a koga da pozove pametni moj?
@titinjaran Nema boljih od ovih koji su tu, ali nemoj obecavati nesto sto ne mozes ispuniti. Nadam se da pratis izjave koje je Mesa davao do sada. Tim koji igra 6-7 godina zajedno trebao bi tika-taku razvesti na terenu. Na stranu to sto igraci ne daju maksimum, ali stalnim eksperimentisanjem i rokadama, stavljanjem igraca na neprirodne pozicije, uvukla se nesigurnost u ekipu, igraci se gube i imas propuh u odbrani, nekontrolisana ispucavanja van terena i sl.
BAZDAREVICU KORUMPIRANA KONJINO POZIVAS GOLMANA PIRICA KOJI OBJEKTIVNON NE MOZE BRANITI U 2 FED LIGI MOJ MESA LOPOVCINO JEDNA OTPADU
Problem ce biti mentalitet,kao i uvijek do sada. Grci su slabiji,ali ginu na terenu za svoju zemlju. Bili i ostali uvijek veoma nezgodan protivnik. Daj Boze da njih prodjemo dobro,onda bi mogli odahnuti ostatak kvalifikacija.
BAZDAREVICU PA MEMISEVIC IGRA U TOP FORMI DAJ MOMKA U REPKU MOJ MESA PROBUDI SE
Mora prvo platit valjda znaš kako to funkcioniše ovdje .
@Kriticarrrrrr NAZALOST
Ne mogu da vjerujem da su Dumić i Memišević na "rezervnom spisku", a momci igraju konstantno i među najbolje ocijenjenim defanzivcima su u Holandiji. A, očigledno je da nam ostali defanzivci nisu u formi, neki na kapaljku dobijaju minutažu, a neki ne igraju nikako!
MEMISEVIC I DUMIC SU BOLJI OD OVIH SAD STOPERA U REPKI
Pa Meša je tele korumpirano bezobrazno , ništa bolji od svog prethodnika čak i gori . U njega uvijek ista priča kako će ovo kako će ono , samo priča , a nastavlja po starom
Ja bih volio da Bosna izgubi, samo da BiH čitao komentare kako pljujete Baždarevića. Samo da pokažete da ste stoka neotesana.
@Eduz ..ja bi volio da se on nije ni rodio...
ne treba Medunjanin da igra prvu postavu, Hajrovic je punoo bolji
....ne igra se prva postava vec u prvoj postavi:)))
E moj Mesa,. ja sam Zeljovac, ali "siri spisak"??? Tebi dva mlada stopera, koji igraju sjajno, ne da nisu za prvih 11, ili medju 16, nego ti nisu ni za spisak od 23?! Ali zato su tu "dominantni" stoperi iz druge njemacke i belgijske lige, ciji klubovi s njima u sastavu redovno primaju po 3, 4 komada. Nista bolja situacija nije ni sa Zuknovicem, koji vise ne igra nego sto igra, Spahioc star i povrijedjen, Kolasinac napola zdrav... Nek nam je bog na pomoci..
Vezni red nam je tanak. Ja se nadam Krunicu jer vidim da igra (pa makar po 60 min) u Empoliju. Lulic je no comment. Medunjanin nekad genije nekad ga nema. Besic fali. A desno suplje. Sto se tice Pjanica, nekako sam se navikao da je u vrh glave 60% onoga sto je igrao u Romi (jer trenutno ni u Juventusu nije bas puno vise).
Grci se pojačali. Pozvan Jajalo :D
Kako je lijepo vidit tri klasicna spica i jednog polu-spica na spisku. Sjecam se ja jednog doticnog selektora koji nas je prosli put odveo u Grcku bez spicova..
Mislim da nas je odveo u Izrael a ne Grcku