Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Pape, za kraj, reci jednom igracu da uleti jedan klizeci s ledja, okrene se u kameru i kaze "Hadzialagiiiiic"
hahah kralju kako me nasmija , hvala ti :D
erdoganu vaha ne cita klix
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Safet Sušić - Amidža svjetskog prvenstva u Brazilu. Ovaj uspjeh je više zasluga slabe grupe u kvalifikacijama i Cirinog kostura reprezentacije, nego tvog telećeg mozga (i pogleda). Hajde ti u tursku 2. ligu. Povedi i Tinki-Vinkija.
A koji ti klup/reprezentaciju treniras kad si tako "strucan" ?! Papci sagnite se pred Papetom, FUDBALSKOM/TRENERSKOM LEGENDOM Bosne I Hercegovine!
Ispravka ****klub/reprezentaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Jedno je sigurno,niko nije prije Safeta Susica odveo BIH na SP, I Bog zna hoce li ikad iko vise nakon njega...kad ostarite,sjeticete se vi Papeta I SP 2014, tada cete ga velicati !
Bajevic od 2012 ne radi nista,nit ga ko zove ni trazi...dao mu kiparski drugoligas otkaz Pasic, jos uvijek bubamara skola-but maybe Barbarez je ko moj rodjo,zavrsio elektrotehnicku a mene zove da mu zamijenim sijalicu,tako I nas Barba ,ima skolu ,nikad niko ga nije nizasto angazovao... Vaha, eh da hoce Vaha,ali I ako dodje nece taj dugo ostat,Vaha nije mogo krkanluka durat onomad u Dinamo,tako da znate..ne da Vaha da mi sole pamet.a mi sta znamo je bas to...
Mismo prodana narod jesbe u spijeh da pare sam neka se zivi na tudzi racu.Sad vidim koliko smo toliko izgubi dobri igraca nista odna samo velika sramota i za selektora i igrace sve ovo sranje.
Sve ti mozemo oprostiti, osim sto si pred kraj odlucujuce utakmice uveo bratica, lika zalutalog u fudbal.
Razumijem te care, ali jbg., veliki pritisak. Ne mogu reci da mi nije zao , ali izgubio si kontrolu nad nekim igracima i to dalje tesko da bi islo . Hvala za sve sto si ucinio, ipak smo bili na svjetskom prvenstvu. A to je nesto veliko, cega cemo se sijecati. Jos jednom care , hvala i svako dobro u daljem zivotu.
Cirin "kostur" reprezentacije Nemanja Supic Adnan Mravac Admir Vladavic za Papetovog mandata prvo je vracen Papac koji se nije htio da Ciri odazove,zatim slijede Bicakcic,Hajrovic,Kolasinac,Zukanovic,Zahirovic,Vranjes,Sunjic...
SAMO STRANCA ZA TRENERA!
Ja mislim da je Pape dostigao svoj vrhunac i da nemoze postici nista vise sa reprezentacijom. Ne treba nista na silu ako savez ima para i moze dovesti nekog sposobnijeg, zasto ne. U protivnom nema poente da mjenjamo Papeta ako si nemozemo priustiti boljeg. Ja bih najvise volio nekog stranca tako da nema stela, biti u talu sa bratom i dovoditi nesposobne igrace a da i ne spominjem Tinu. Nadamo se plasmanu na EP u Francuskoj.
Mamu vam licemjernu, kada smo se kvalifikovali na SP svi ste uzvikivali "Pape, Pape", a sada pljujete na njega i reprezentaciju zbog jedne lose odigrane utakmice na SP. Ne kazem da ne treba izvrsiti odredene promjene u reprezentaciji (ostavka Safeta Susica itd ), ali se ne mogu nacuditi kolika smo mi bosanci govna.
Što jest jest, popušili ste foru ko najveći papci.
DAJTE LJUDI NEMOJTE BITI TOLIKO NEZAHVALNI. OVDJE JE KRIVICA 25% SUDIJE,25 % SUSIC,25 % SPAHIĆ,25% OSTALI IGRAČI..UDIJE I SPAHIC VAM JE JASNO, A (SUSIC I IGRACI) ... SUSIC IMA 4 STVARI U KOJIMA JE KRIV ( 1 JE ŠTO NIJE BIO DOVOLJNO DRZAK DA KAZE DZEKI DA AMRA NE SMIJE DOCI, 2 STO NIJE SPAHICA USUTKO U VISE NAVRATA I STAVIO GA NA KLUPU OVAJ PUT JER JE OCITO POVRIJEDJEN BIO I VEOMA LOŠ, 3 NIJE LOSA TAKTIKA ON JE DOBRO ZAMISLIO NEGO STO NIJE NA VRIJEME REAGOVAO VEC U 3O MINUTI IZVEO LULICA IZVEO SPAHU UVEO VISCU I KOLASINCA, PA VEDU I STO JE IZVEO UOPSTE IZETA TO NIJE TREBO, 4 STVAR JE STO JE POZVAO TINA SVENA, IBRICICA A NIJE ZUKANOVICA I RAHIMICA NPR VIDELI STE KOLUMBIJE POZVALI GOLMANA IMA 44 GODINE).!!!!PO MOM ISKUSNOM MISLJENJU TREBALO BI NAPRAVITI ČISTKU STO SE TIČE IGRAČKOG A UVESTI NEKE NOVE MLADJE, SAFET TREBA DA DOBIJE PRILIKU I SANSU DA NASTAVI UKOLIKO SE IZVINE I PROMJENI STO SE MOZE ZALJUČITI U PAR KVALIFIKACIJSKIH UTAKMICA, SPAHIC SE MORA IZVINUTI ISTO,AKO NECE NEK IDE!!!!!
safet i niko _ da vas nije napravio isti ćaća ?? mislim, nikad se ne zna... al se prepozna.
Dragi moji Bosanci da li čemo ikad doći pameti?Cijela BiH i pored silnih podjela, sad podjeljena na kritičare i one koji daju podršku uspjehu(neuspjehu) reprezentacije na SP.Mišljenja sam da su i jedni i drugi djelimično u pravu.Od samog početka su zamjenjene teze, kod nas su igrači očito svetinja a ne reprezentacija, i dok god je tako nema nama uspjeha.Za mene je Džeko zmaj, ali isti taj Džeko da pogleda snimak utakmice sa Nigerijom mislim da bi ga bilo sram kako se u nekim momentima šeće po terenu, za razliku od svih napadača na sp koji tokom utakmice najmanje 5 puta dotrče do svoje korner zastavicepomagajući svojoj odbrani.(RONALDO ,Olić,Benzema....) pa su ovi koji ga kritikuju i u pravu.Ali netreba zaboraviti da je svojim brilijantnim igrama dove BiH na SP.I opet je tu problem mentalitet.Ti kod nas kad kritikuješ čovjeka on odmah misli da hoće neko da mu skine glavu, a ne razmišlja o tome da li ima načina da popravi svoje ponašanje i samim tim pomogne samom sebi pa i ostalima.
putuj igumane, ne brigaj za manstire ...
Konju stari.