Komentari (459)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kaže posle Cio svijet ih mrzi..Brate vi ste zaratili sa svim komšijama i ne podnosite nikoga..Naravno nije cijela Srbija takva,ali uvijek ima glupu politiku i nacionalizam.
Koliko god čovjek htio navijati za njih, prevazići prošlost, rat i sl. Komšije su, simpatični... Uvijek ispliva ovakav primitivizam. Zato: Go Xhaka, go Shaqiri!
Srbija ispala,Svica ide dalje,bila je fudbalska ljepotica u svakom slucaju sportski se zavrsilo,Piksi cestitao pobjedu Svice,I da su Srbi pobjedili sta bi se to desilo cudno to je samo Sport,treba se dosta uciti I znati biti sportista biti Fairplay I respektovati svakog a ne izazivati mrznju I izvlaciti najgore u ljudskim osobinama
piksi jedna budala a vi svi
Dokaz nacionalizma i promitovizma. Ovo nije sport, ovo je sramota u svakom pogledu
Stoka paganska nekulturna
radi takvih idiota sam navijao za suprotne
Čitam ovo i pomislim na Ivicu Osima. Koji je to gospodin bio i kako ova stoka, koja je ipak sa znatnim poštovanjem igrala u njegovom timu, ništa nije naučila. Apsurdno je ovo što pišem, znam da gospodin ili jesi ili nisi ali me uvijek iznova frapira ovolika niskost i primitivizam i koliko su u stvari dobri ljudi rijetki.
Civsa nonen
SOKO ZOVE ORLA, ORAO PAO
E moj Piksi, naguzise vas orlovi samo tako 🇦🇱🇦🇱
Gurbeti iz Niš!
I onda se pitaju zašto Kosovo nije u sastavu Srbije i zašto ih Albanci ne žele.
NEVJEROVATNO JE KOLKO JE NEIZLJECIVA OVA POMAMA KOMENTARISANJA PRIZEMNIH I NEBITNIH TEMA OD KOJIH NECE AMA BAS NISTA BOLJE ZIVJETI...
Nije ovo cudno, sta reci za Srbe kad jedan drugom psuje dete od dve i po kile.
Sta reci, Srbi su sljam ljudske civilizacije, blago se onom ko nema Srbina sljama za komsiju.
Veseli se covek...