Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo se otvori firma pa onda kontaš čime će se baviti
pa glupane zna on cime ce se bavit vec javnost ne zna
Ugledajte se u Dalića najbogatiji Livnjaci u Hrvatskoj. Mate Rimac težak 200+ milijuna KM, Jako Andabak težak 200+ mil. KM (nedavno rasprodao svoj hotelski biznis u RH), Božo Prka težak 200 mil. KM (dugogodišnji čelnik Privredne banke Zagreb). Samo ova trojica Livnjaka u Zagrebu su jača 3 puta od gospodarstva općine Livno. Livnjaci imaju love na bacanje, a svoj zavičaj ne šljive ni 1%. Poštujte svoje korijene Livnjaci i volite svoj zavičaj kao mi Hercegovci Zap. Hercegovinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja vam želim mnogo uspjeha gosn. daliću, iako prezime tog vašeg direktora aludira na nešto drugo.... 🤣🤣
Gdje ce ako nece kod nas
Zdenko PROPADALO, hehehehehe
“Za direktora firme imenovan je Zdenko Propadalo”, sve ostalo je historija
Firma će se baviti halal mazanjem linolade po palačincima.
Ugrožen i on u BiH
Ugrozena je okolina oko tebe ako preskocis terapiju.
Pa jel to se nisi mogo informisati “novinaru”. Cuj, ne zna se kakva je firma. U nas nema nista da se ne zna. Da si bilo koji granap ili frizerski salon u Livnu nazvo, znao bi o cemu je rijec, kolko je kostalo, ko sta gdje… seljacicu.
Zdenko Propadalo... Direktor kojem vjeruju.... AHAHAHAHAAHHA
svaka cast selektore,treba zadrzati ovu mladost
Ne znam kako je u BiH ali u HR se iz registra vidi kojim djelatnostima ce se firma baviti( ili se vec bavi). Vidi se i temeljni ( osnivacki) kapital, bonitet firme,prihodi i dobit ( ili gubitak)ko je firma vec aktivna...
Mog’o je i farmu osnovati. Ima ovdje u sva tri naroda ovaca puno
Firme se registruju za preradu ribe, proizvodnju meda, na kraju rade asfalt
Šverc komerc, kao ostali koji u našoj državi, osnivaju firme.
Propast će zbog direktora.
Prezime direktora ukazuje na svijetlu buducnost firme