Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko djece stvarnih talenata se ne poziva u mlade reprezentativne selekcije zbog babinih i tatinih manekena a poslije kuknjava kad ta djeca talenti uzmu ponudu zemalja rodjenja ili boravka onda drvlje i kamenje kvazi domoljuba i neznalica..
Šta ti znači štela ako nisi dobar fudbaler a hoćes profesionalnu karijeru čemu to?
Kako da se pobjedi sve babini sinovi nema niti jedan ratnik sve sa guza na guz. Što bi trčao i borio se sve ima u životu rep samo prolazna tačka. a opet ljudi koji vode je za Haga. on zadovoljan bez i jednog boda. Pa za ginisa.
probaj nekad i drugog golmana
To je taj mentalitet
cirkusant
Pa da pobjedjuju nebi bili kalibri za A reprezentativce, ovako se fino uklapaju.
Mozda jesmo izgubili al zato nismo zabili gol