Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlada selekcija ima jednu funkciju - da pronađe i uigra kvalitetne pojedince za seniorski tim. Ako se neko nećka, skineš ga sa spiska, gotovo. Zašto zadržavati nekoga ako neće imati budućnost ovdje.
A u isto vrijeme navijači BiH prekidaju utakmice jer im je selektor Savo Milošević, bosanac. Čisto licemjerje...sretni su samo kada za BiH igraju obrezani, a smetaju im svi ostali.
@albertajnstajn meni bgm nije, dok tebi, fukaro debela, tamna jeste. Mrtve li ti j***m. Turska genetika 🤷
Ko je Igor Janković? Zar nije FSBiH bar ovo mjesto trebao dati Barbarezu
A što taj vrli Barbarez za ovih 15 godina nije uzeo da trenira makar neki niželigaš ili kadetsku selekciju? Ne može on tek tako biti selektor juniorima bez iskustva.
Pa nije ovo igrica, dovedeš Barbareza i garantovani su dobri rezultati. Njega uostalom ne zanima treniranje. Čovjek samo želi da pušta stomak i snima reklame za mojatv, pustite ga više.😀
Druze mi zivimo u zemlji gdje 46-47 posto stsnovnistva istu tu zemlju ne smatra svojom……
I to nije najveći problem
Proeuantiiran eto samo izmisljaj i dalje. Jedino sto je nastalo etnickim ciscenjem je manji entitet u kojem su sva prava konstitutivnih naroda pogazena a s vremena na vrijeme se na povratnicima izivljava ne bi li i njima dojadilo pa da odu. Dok velikim dijelom zaradjujete hljeb u vecem entitetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Specificna da, nakaradna i gnjidava.
... ti familija kompletna.
Koje srce koja drzava, to je samo goli interes. Ovo nije samo u fudbalu ovo se isto desava u svakom sportu. Pa ovi sto igraju za seniore, mislite da svi igraju srcem. Igraju samo da bi se bolje prodali. Zalosno ali je tako
Bravo.
Odma treba pitat dal se osjeca bosancem. Ako ne onda mu se zahvalit i ne zvat ga vise
Luka Menalo je rođen u Splitu pa nastupa za BiH. Samo vi brojite krvna zrnca i pišete o igračima koji nastupaju za druge reprezentacije. Šta te briga kako se ko osjeća, tu je da igra i kraj.