Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate li šta je gore od ovoga? Taj Luksemburg je nakantao ovu nakazu od BIH
Oraspolozit ce se on protiv BiH
Trcat ce po terenu kad budu igrali protiv nas xD
Valan da sam ja Kodro izašao bi i ja
Miralem Pjanić stari Luksemburžanin
Ali prestanite ba pratiti ovu našu repku i podržavati je dok se promjene ne dese.
Dobiju nas i eto im sanse da odu na Euro, i nek se bore sa Slovackom..Sretno Lux 💪
a bosnjo se voza sa turskim fasistom i misli da mu je brat! Bosnje vjera i katakter je vas sybala vise nego ujke i chede skupa
Džeko je majstor kad treba dati golove u prijateljskim protiv Gibraltara, San Marina i Farskih. Treba baš pogledati statistiku važnih utakmica u kojima je postigao golove. Najveći junaci su igrači iz sjene kao Hajrović i Bičakčić koji su davali golove kad je gorilo, a sad ih nema ni na mapi.
@MudYay, majmune, vi nikad niste bili konkurencija susjedima u fudbalu pa da vam oni uništavaju isti. Prestanite tražiti izgovore i stvarati teorije zavjere da bi opravdali zubatog Džeku što u reprezentaciji igra preko q i maši priliku gore nego Lukaku.
Portugal je prejak za sve u ovoj grupi, a Luksembur će se do kraja kvalifikacija boriti sa Slovačkom za drugo mjesto.
Kad je njima dao ovoliko, nama će još i više......
Pratim sve utakmice reprezentacije..i ovo u zadnje vrijeme ne mozes porediti..koliko smo jadni da smo jedva Lichtenstein pobjedili..i od ovog Luxemburga izgubili..ipak vjerujem da ce doci bolja vremena..za nas nogomet..Volim te i uvijek vu voljeti..Bosnu i Hercegovinu🇧🇦
Sta kazu ljudi, Luksemburg je sad ozbiljna ekipa, nije vise kanta za nabijanje hahaha.
Jeste, ozbiljna u odnosu na BiH. Od Portugala vas čeka desetka u duploj lepini
Ovi naši ne bi otišli da im 8 strpas u pakas.