Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam kako ova nasa srbadija u Bosni konta da ce im Srbija pomoci ako se pokusa RS ukinuti. Pa Srbija nije dupetom mrdnula ni kad im je vlastita teritorija odvojena a kamo li da nesto poduzme ako se genocidna tvorevina ukine. :)
Sad se Milosevic prevrce u grobu.
čuj olimpijkog joj klixa i nafuravanja,ovaj ko sušić zvao dva rodjaka,tanki su kosovari druga liga sve
nije Haiti nego Haljiti :D kako to Ardian Gashi na spisku? čovjek je odigro 14 utakmica za Norvešku. a kvalifikacije za SP 2018, grupa A: Kosovo, Srbija, Crna Gora, Mađarska, Island, Holandija i na kraju tabela: 1.Holandija 2.Kosovo 3.Island 4.Mađarska 5.Crna Gora 6.Srbija :D :D :D
Nebitno koliki rezultat da bude,ali jedno se zna, ko ce biti gubitnik : srbija !
je li ovo i Gaši na spisku il' mi se čini ? :D
ma jok. to si ti samo glup.
ma jok. to si ti samo glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tri Bunjakua imaju u repki :))
cuj olimpiski stadjon..aaaahihihihihihihihihihihi olimpiski a prima 7-8 000 ljudi....ooooj zivote lutalico :))))...pa sto ne igraju u pristini duplo je veci stadjon....
Kad je bila olimpijada na Kosovu? "Prvu međunarodnu projateljsku utakmicu Kosovo će igrati u srijedu, 5. marta, u 15 sati na olimpijskom stadionu ‘Adem Jashari’ u Mitrovici."
Svi ovi igrači su već igrali u evropskim ligama, Ligu šampiona i Svjetsko prvenstvo, što znači da imaju dobro iskustvo iza sebe” kad je Kosovo igralo na svjetskom ?????
I Adem Jašari je sprem'o igrače, ali pao je mračak i došli su u Račak
Pa đe im je Januzaj?