Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spahica u napad treba stavit
Ima da vam jajlo sam da njmanje dva gola to je klasa od igraca ccccc
On dva, Spaha jedan...i izgubimo 3-0!
Idemo Kipar !! Pokazite nasim manekenima kako se igra a ne vuce po terenu...
Jajalo Mato!!!!
Ko kad smo mi neka sila da bi im pobjeda u Zenici predstavljala nešto..
Dobro je sve zamislio Mesa protiv Belgije , samo sto nasi igraci nemaju ni snage ni volje da na terenu to sprovedu u djelo. Krajnje je vrijeme bilo da mi pokusamo nekoga napasti i odigramo jednu ravnopravnu utakmicu. Da smo se zatvorili isto bi prosli ,mozda cak i gore . Mesa je shvatio da mi ako hocemo da postanemo jaka rep. moramo svaku utakmicu igrati hrabrije i otvorenije ,dosta je bilo bunkera protiv jakih , ali nazalost mi nemamo kapacitet da njegove zamisli ostvarimo na terenu.
nije nama ljudi Belgija mjera, oni su tek sada poceli igrati. Mesa je pogrijesio sto je uopste pokusao da se nadigrava, trebali smo se ko Grci zatvoriti i pokusati sta na kontre, ali bi onda opet bilo ,,ja Meshe pichke, igra bunker a Vedo i Dzeko u formi, Pjanic razvaljuje blebleble''. Mi smo uvijek pusili kvalifikacije na kiksevima protiv Kipra, pa bas ta 3 boda protiv njih su nam na kraju falila i u proslim kvalifikacijama.
Kipar cemo dobiti. Sta i kako dalje vidjecemo.
I samo ne znam zasto su svi navalili na Jajala? Mene zanima ko je to u petak odigro dobro? A navalili i na spahu...Ok spaha je imo peh ali da nije bilo spahe mislim da bismo primili jos 4 komada! U petak su svi podbacili,bez izuzetka!
@tanner Nije on moj ljubimac,ja sam samo objektivan...i za razliku od tebe ja sam gledo utakmicu :-) i to trijezan!
Treba ovo prestati gledati dok jos nije kasno..
Pa mi defitivno moramo pobjediti Kipar jer su nam igrači odmorniji, obzirom da su svi skupa protiv Belgije pretrčali 720 metara, dok su igrači Kipra umorniji jer su njihovi igrači za razliku od naših igrali utakmicu pa samim tim i trčali. Meni samo nije jasno zašto Meša nije protiv Belgije ubacio u igru Džeku, Ibišiveća, Pjanića, Lulića, Medunjanina, Spahića, Kolašinca, Bičakčića? Možda su povrjeđeni bili ili šta li ?
I sudija je više od njih pretrčao
ako izgubimo, igraci nek traze drzavljanstvo kipra i neka im je sretan put
Ako odemo u baraz mozemo se udarat nogom u guzicu...
Ja duboko vjerujem(iako to ne zelim) da bi ovo mogla biti oprostajna utakmica kako za Mesu i Spahu tako i jos za nekolicinu istrosenih.Novi selektor bi onda mogao imati dovoljno vremena da priprema mladu ekipu za narednni EK.
Da je bolje ne bi Jajalo
Jajala brat
E ovo ti je pravi selektor kada ulazi hladne glave u meč,a ne kao ove naše cure.Dobijemo Estoniju kao da smo pobijedili Brazil,Spaniju,Argentinu.....SPUSTITE SE NA ZEMLJU KADA IGRATE I PROTIV GIBRALTARA!