Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast!
najezio sam se...svaka cast kralju!!!
Podrška selektore!
Moj prijedlog sankcije za Pehara : Mislim da igraca ne treba kazniti, najveca mu je kazna sto je ukaljao svoje ime, ime svoje familije, svog kluba itd. Vidim mlad je pa bih rekao da je to mladost ludost sto ne znaci da ne bi trebao imati sankciju ali suspenziju veliku ni slucajno. Ja mu kao navijac Veleza sve oprastam, zelio bih samo da se pokaje i da mu ovo bude kao sto se kaze \"usvisna\" Kao sankciju morao bi da napravi neki rad drustveno humanitarnog karaktera kao npr posjecivanje skola, druzenje sa djecom s \"one\" strane i cak bi ga kaznio da 6mjeseci trenira s Velezom i igracima koje nije postovao. Mislim da bi to bila vise drustveno popravna kazna sa daleko vecim efektom nego da se kazni, suspendira da igra fudbal itd. Moramo poceti prastati i traziti da se greske ispravljaju jedino tako mozemo pobijediti mrznju i nacionalnu netrpeljivost. PS Isto tako ja bih puno vise paznje posvetio slucaju onog igraca Zrinjskog koj je dajuci dres zastitio igraca Veleza;
SVAKA CAST VLADO ! !
Ko ga vidi nek ga kolje!
Sad slijedi i da ga Musa kehne, a kehnuće ga. Mali Mile što si igr\'o igr\'o. Pa-pa. Naprijed Rođeni !!! Mostar u srcu, Velež do groba !!!
B R A V O B R A V O NEKA SE JEDNOM UVEDE RED PA MAKAR NEMALI SELEKCIJU A AKO JE IMAMO TO MORAJU BITI MORALNI MLADIĆI JOŠ JEDNOM PUN POGODAK
Svaka cast, profesionalno i korekto. Tako treba postupiti u svakom ovakvom ili slicnom slucaju. Imamo mi dovoljno mladih, korektnih i postenih sportista. Ne trebaju nam ovakvi idioti.
Sad sam majoriziran :-(
Tipična balkanska priča.Zrinjski je pun muslimana i Srba,a Velež je pun Srba i Hrvata.I onda se svađamo svi.Kažem,tipični Balkan
za ovog peharaq, SVAKA CAST JAGODICU. Ali bolan, je li te stid suspendovati Asmira Suljica. To dijete je iz Srebrenice, a dole u trebinju su mu fas.isti i cet.nici psovali sve zivo i spominjali Srebrenicu. Normalno da ce tako reagovati. Njega si suspendovao, a onog sto je izjavio da ce igrati za BiH dok ne dobije poziv hrvatske, nisi suspendovao. JADAN SI JAGODICU.
To Vlado. napolje pa taman da mi je brat.Reprezentacija treba imati primjerne sportiste a ne neke huligane. Bravo Vlado.
Svaka cast za Jagodica,nista manje nismo ni ocekivali od njega :))
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1792387206
nek ide hrvatsku nek tamo podapinje............
Aferim ! Svaka cast !