Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Bog da vaša sudbina će da bude zapečaćena na Bilinom polju.
Potop Izraela u Zenici....
@ Al-nabihbulu Nabio te cijeli Izrael !
Samo se nadam da neće biti debila i vehabija zbog kojih ćemo izgubiti 3 boda.Podrška palestinskom narodu od srca, no ja više volim svoju Bosnu.
...exactly...meni osobno palestinci ništa ne znače...imaju oni svoju braću arape ima ih dole 200 miliona i imaju naftu i najjači su sa parama na planeti...neka se oni izmedju sebe organizuju i pomognu! više ja volim nas! ne dopustite da zbog nekih stranaca mi ispaštamo! nit smo rod nit pomoz bog, sami sebi neće da pomognu!
palestina se ne brani huliganstvom na stadionu... palestinci nemaju nista od vec te zidove treba pobjediti i sa tim iskljuciti i ne dati im na EP.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ako budemo pravili incidente Uefa ce proglasiti rezultat 3:0 za Izrael, ili ce oni dobiti 3 boda ili cemo svi ostati bez bodova, kao sto je slucaj na utakmici Albanija-Srbija. Bez incidenata, nemojte da stvaramo ruznu sliku o Bosni
Vratit cemo vam troduplo za onaj poraz u Izraelu. Molit cete Boga da se utakmica sto prije zavrsi da ne primite jos koji gol
1:0 za BIH u ZE
4-0, jedan goal cemo nima više zabit.
vjreme da cifuti prime batine, taj zadnji udarac koji ce da ih izbaci i zavrsi u zenici
Nekako me strah da Izrael neće dozvoliti sebi da izgubi treći put zaredom tj. protiv nas, iskreno se ako Bog da nadam da me instikt vara i da ćemo pobijediti.
kad na Bilinom zagrmi PALEEEESSSSSTINNNNAAAAAAAAAAAA ima da ih neama ohoooo jedva čaekam da ih deremooooo!!!!
Ovaj se najviše nada da Vršajević i Hadzić budu spremni za utakmicu u Zenici. Vjerovatno priželjkuje i da Tino dobije dobru minutažu. Bez njih Izraelu su šanse samo teoretske.
Dodik znas li ti koji je naj duzi pornic na svjetu?? Neznas ja cu ti reci.. Turci vladali 512 godina!!!!!.....
e kad bi nas uhvatio onaj nas inat pa da ih posaljemo kuci sa jedno 5 komada
Mr.Guttman, imam osjecaj da ces morati zaje**bat' tu pricu o sansama u Zenici. Malo deblji racuni su za platiti. Povezi se! Ne lazem ti ovog puta. Samo... boze bez povreda do juna.
sto ste se nadali nadali ste se il ste zaboravili da Susic nije vise trener.....Willkommen u Zenicu
ako ih ne pobijedimo i ne zasluzujemo ici na EP, sramota je da nas ekipa bez ijednog poznatog velikog igrača pobijedi 3-0 :)
Sad se vjerovatno otimaju za karte oni iz Gornje Maoče
Gazi Čifute mamcu im ebem
u sustini porucuje " hebacemo vas i uzet 3 boda "