Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo oprezni i branite se sto duze dok ne primite go. Tipicno.
Ubi vlahe...
Sakri oca!
SKIBE JOS OVE KVALIFIKACIJE I NAKON TOGA TEBI JE NOGA SVAKAKO UBIT CE TE BOSNA BAR POJEDI CEVAPE PRIJE UTAKMICE DA OSJETIS CAR BOSNE
kako ce ovo grci rutinski 0:2 i dovidjenja drustvo staro
4' 0:1,5' 0:2, 9'0:3, 14' 0:4, 17' 0:5...........90' 0:56
Kako ludih tipova ima ... čudo jedno ...
@halal passat Istina je tebi luda Mujo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moramo oprezno uci u utakmicu, ne srljati previse, jer ako grci prvi povedu crno nam se pise.. ljudi su diplomirali i mozda su u svijetu prvi sto se tice destrukcije fudbala.
@Adnanesine Da, ali ne zaboravi da i oni igraju bez tri igraca, od toga dva defanzivna vezna ( dvije 6-ce), zaduzene za tu destrukciju igre, te bez lijevog beka. Istina je da su oni vise jaki kao kolektiv, ipak ce ih nedostatak ovih igraca malo razdrmati. Mi moramo zagospodariti sredinom terena, te ne dozvoliti Fourtunisu da uposli Mitroglou-a (ako se ovako pisu njihova imena). Da, moramo biti oprezni i nadati se da ce Pjana igrati.
Grci ca tako poderati Bosnje da da da da da da da da ce vam krv na oci krenuti
0 jadni ste bosnje na komentarima
olindrace ih braca Grci kao mace muskatlu..bosnjama se crno pise
Gdijevam je Dodik on nesmije doci u Zenicu ahaha izgubice bez njega bola.
Krcka se Grcka!
MOJ BABO JE IZBOSNE A JA SE NE OSJECAM KO BOSANAC JER SAM RODZEN U SVICI I JA NAJVIJAM ZA SVICU A MOJ BABO ZA BOSNU MENI SUJU MATER ZBOG TOG MENI JE SVICA OTADZBINA MOJA
@SVICARSKA2017 ti navijaj za Svicu, a ja cu za tvoje mame picu! Pozdrav iz mamine ti otadzbine!
@mahfuz ETO VIDIS DA JE MOJ BABO U PRAVU KAD KAZE DA SU BOSANCI NAJPOGANIJI NAROD ZATO JE I POBJEGO IZBOSNE
PRIKAŽI ODGOVORE (3)