Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to uredu ali prema prognozama Bilal ce igrati protiv nas u utorak, a to nikako nije dobro, svi znamo u kakvoj je formi. Nadati se da je sve to suplja novinarska! Volim te BOSNOOOO :)
ja sto ti ga suknu aaaaaa, fol on turci nesto zastava, koji pacenici
od sirokog do gruda svi vole turska mu.uda:D zicer moro sam halalite:D
ja bi te sjekire otkopo da ne zardjaju :)
Ako Francuzi sa Albanijom odigraju nerijeseno, a mi uzmemo Lux. bicemo jedan bod ispred Francuza. Znaci li to da nam je u Parizu dovoljno igrati nerijeseno? Znaci! Forca Kosova!
Ja ne želim ništa loše gospodinu Blanu. Samo da za nekoliko dana bude jako, jako tužan. A Francuzi da razmišljaju koji će ih selektor provesti kroz baraž za EP!
boli nas k za koga ti navijas
Nabijajte minuse ali prije toga \'\'Turci\'\' poklonite se turskoj zastavi i ljubite je ... kako to obicno radite