Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi smo hahaha
zalosno je da jedna finska prijeti u nogometu. do skoro smo bili repka koja je ravnopravno igrala sa jednim Brazilom, a sad armenija sila
Puky Bosanski inat je najgori, sutra ce te primiti 3 komada
Nevjerovatno sta smo docekali da se Finci sa nama igraju i to na Bilinom Polju puni samopouzdanja ...HAHA pa ni Nadrealisti ne bi ovo pogodili!!!
Tobejarabi ja mislio Safet Susić sad u Finskoj
Nasi momcki ce navaliti u prvih 20 minuta I onda se povlace, jel su umorni od napornog izleta, kolaca, bila torta rodjendan se slavio, malo pive... tu I KAPITEN dosao da se malo opuste, petak Dzuma pa posluje Dzume u kafanu do 11 navecer I sutra oko 6 nasi igraci izgledaju umorno, jedva gledaju od silnog umora itd dok Finci izgledaju svijezi, montivisani zele da zavrse u Zenici sa pobjedom I da polako idu na EURO... a mi u baraz...
Mene najviše zanima, s obzirom da ćemo OPET imat samo jednog špica, ko će to biti i tumarati po bespućima finske odbrane. Nema hajra dok ne budu dva napadača.
Pukki uvalimo ti tuki 3 Kom.
Puk(n)i Temu sutra dva tri šamara u svlačionici,da dođe sebi,da ne daje ovakve izjave.Bodovi ostaju u Zenici!!!
I mi smo mislili isto tako tj.da ćemo vas glat uzeti ali ne,tako ćete i vi proći,uvjeren sam u pobjedu Zmajeva
Najgore sto smo i mi uvjereni u to
U naslovu uvjereni, u tekstu- zelja za pobjedom! Slabo nas lozi Kljix!
Ne bih prognozirao s obzirom da će igrati Pjanić koji je došao istrošen iz Juveta (jedino da ga ubaci zadnjih 20min) ali s obzirom da je došlo dosta mladih i novih igrača koji hoće trčat možda bude i pozitivnog pomaka.
Gubimo obadvije utakmice, nazalost, ekipa zna da se Prosinecki samo vratio da ispostuje ugovor.
ovaj put ce Pukki dobit tukki 😎
Na kojim si drogama Pukki? Posrecilo mu se i misli opet ce.