Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avdija će se proslaviti ako bude čuvao Lavezzi-a...
brate nije Hajduk bezz klub... Avdija u HNL-u cuva bolje od Lavezzi-a.. :D
Ma ja se bojim da ga Lavezzi ne povrijedi. Kako ćemo mi bez Avdije u Brazilu?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nadamo se njihovom najjacem sastavu, u protivnom bilo bi glupo igrati.
A zašto bi bilo glupo igrati ? Naš Safet da je pametan, pozvao bi onog Mahmutovića iz Češke da sad u ovoj utakmici debitira, ali bi trebao pozvati još mladih igrača u reprezentaciju kako bi imali širu i veću klupu.
Pa kako da pozove ih kad nisu u menadzerskoj agenciji njegovog brata? stvarno svakakva pitanja postavljate, drugi menadzeri ih zastupaju i sad treba Suši(c) da ga pozove,mislim stvarno,.. Avdiju za kapitena, "maestralan" igrac(rijeci Sušija)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
nije bitno pobijediti u ovoj tekmi...bitno je samo da odigramo dobro,i da se ne obrukamo,po mogucnosti
zmajevi dajte sve od sebe svi smo uz vas
Mi smo svijetska velesila
Ma yebacemo im mamicu :D
svemirski napad imaju....
Pa moj Safete vidis li ti ovo. Znaci pozovu se 2 golmana i 5 napadaca. A ti pozoves 3 golmana i 2 napadaca. Pa mi smo jedina reprezentacija koja ima vise golmana nego napadaca :)). Hitno zovi nekoga pa makar sjedio na klupi. Mahmutovica probaj.
Kad vidim kako su nas protivnici počeli respektovati q..ac mi se digne!
Bice dobra tekma, ha forumasi?
I ja mislim
Ubitačan napad nema priče,sad je samo pitanje kolko ce htjeti i kolko ce se uklopiti sve to...i kolko ce nasi ući hladne glave bez straha u ovu utakmicu...porediti je smijesno pa cemo vidjet
Respect ali samo respect .Samo bez precjenjivanja (kao protiv Francuske na kosevu ,oni su sila ,oni su favoriti i tako to) 20 i nesto argetinaca nema sanse protiv 30,022 Zmajeva.I mi konja za trku imamo,samo hrabro i nece biti problema.Naprijed Zmajevi .
Neka pobjedi bolji, a i super tekma sad cemo vidjeti ba čemu smo:) BiH jedina!
ovaj stavio sastav koda je več u brazilu..xD
Imaju strasan napad, odbrana i nije neka, mozemo im dati gol.
Hajde fino u punom sastavu. Susicu trazi desnog beka bilo koji od ove petorice napadaca ce napraviti cirkus od Avdije.
nije sramota izgubiti od boljeg suparnika, ali mi uvijek imamo i psihički problem. ako izgubimo od argentine, odmah bi zavladala gubitnička histerija i pao bi moral. bar je dosada tako bilo... u svakom slučaju mi naše zmajeve podržavamo do zadnje minute zadnje utakmice na tom svjetskom prvenstvu, i dalje :)