Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad mi nece bit jasno pored ovakvih igraca da ovako losi rezultati budu...
Nije budala da ih stavi zajedno. Zamislite da Dybala uzme Messiju loptu kad ovaj bude htio da puca slobodan udarac.
Kakve gluposti. Dobar igrac kao Messi ili Dybala se uklapa sa svakim i u svakom sistemu... sve ostalo je suplja od sebicnih igraca koji zele da se planeta oko njih okrece!
kod nas bi razapeli mešu kada ne bi stavio njih dvojicu zajedno
Kod njih nema mjesta za obojicu , dybala mora cekati uz izgovor da treba da se uigraju. Kod Mese to ide sve glatko Anel Hadzic se odlicno uklopio i ostali anonimusi dok Hajrovic, medunjanin, salihovic moraju cekati pet do dvanaest da zaigraju. Npr Anel ko da je godinama tu i uz to sve ima pregled igre, nabacaj, brzinu, visinu, skok, Dzeku gadja loptama ko rukom ovom cak nekad ofirno da osuta, jer takav bude centarsut da i da je ne dira sama ide u gol.
klasicni komentar velikog navijaca: Hajrovic je odigrao 18 minuta ove sezone u werderu. medunjanin igra koliko toliko redovno ali u MLS ligi. sejad je nedavno dosao i tek je poceo igrati kiju utakmicu u HSV a bio je bez kluba. uz to obojica imaju po 33 godine. Hadzic takodjer nije neki igrac i ne igra u jakoj ligi, ali htjeli mi to sebi priznati ili ne takvi su nam igraci. ti mjeris 2 igraca koji su trenutno u top 5 na svijetu sa nasom repkom.
Nema to veze s uigranoscu. Salihovic i hajrovic su iz one postave koja nas je odvela u Brazil, a anel hadzic vjerujem nije ni suprugu odveo dalje od Austrije kako da ocekujemo da on se suprostavi jednom Od igraca prestrasne Belgije koja na svakoj poziciju ima top igrace, fizioterapeut njihov bolje se razumi u fudbal nego ovi nasi noviteti