Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala, ako nisi bolji, nisi ni gori od Begovica! Svaka cast Šeha
Da su onoliko puta vratili loptu nazad Begovicu jednu bi sjebao i primio gol. Šehić je mnogo hrabriji i spretniji. U 2 zvanične utakmice 0 golova, nije to slučajnost. Nekoliko puta je onaj Qarabag držao do kraja na 0-0 protiv daleko jačih ekipa.
@Indigont budite realni, valja dogurat do chelsea :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobar si decko , bice nesto od tebe - stranka te prati i ima velike planove sa tobom.
Prošle sezone je Šehić bio u ligi prvaka golman sa najviše obrana (35 obrana u 6 utakmica).
@Indigont da je njemac bio bi on u nekom jakom klubu
i ja se nadam jer si bolji od Begovića , dosta sigurniji , bolji refleksi , uglavnom Šehić treba da je broj 1. na golu
Sehane ti si bolji od Begovica !
Bolji je trenutno od Begovića, nekako sigurniji, pa neka brani. Jedino nekad na ispucavanju lopte ofrlji je u aut, kao Gušo nekada.
bolji od begovica 100%
Nastavi damo tako i ne boj se
dobar golman i mora dobijati vise sanse ... sinoc da je Beg branio, bilo bi me strah da ne primimo 2 gola sigurno ...
dobar je sehic,jedan od rijetkih izdanaka premijer lige a da je uspio na europskoj sceni,bio cak i najbolji golman lige prvaka:)
iskreno poslije gejade protiv bugarske strahovao sam od Senegala jer ako nista sve africke rep. trce lavu pobjegnu tako da 00 nije lose
ma ako ne mozemo tamo nekom senegalu zabit jedan pogodak nema od nista, utjeha neka bude da smo jos u uigravanju igraca i toga sto je prijateljska
Sehic > Begovic
I ja se nadam da ces ponovo braniti..
Begović je pored Šehića zreo za klupu. Nema onu formu koju je imao u Stoke-u, a Šehić brani sve bolje i bolje.
ti si prvi golman nije prosinecki levat bega je odavno rupa
Nenadmašni smo u priajteljskim utakmicama. KAd bimso vako bili uspješni u takmičenju za baraž, svaki put bi ispadali već u prvom krugu međunarodnog prvenstva a ne ko dosad ni do prvog kola.