Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjecam da je ovaj Milan igrac kojeg trebamo.
Ok! A gdje bi ga ti stavio?
@shinok Pa necemo sad ovdje o tome gdje bih ga ja stavio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Djuric mi je vratio nadu, mislim da on u napadu sa Dzekom moze puno vise pruzit ! Bazdarevic je stvorio Prcica, mislim da ako ko moze, Mesa moze iz njeg izvadit maksimum, a Sehic je ove sezone u Euroligi pokazao svoj kvalitet, samo jos Burica iz Leha umjesto Dujkovica i imamo vrh 3 golmana :)
U kojoj formaciji da igramo?
Citajuci komentare stice se utisak da vecina prosjecnih navijaca ne poznaje osnovne zakonitosti nogometne igre. Sve se svodi na selekciju, a to je samo prvi korak. Katastrofa! Pored kvazi strucnjaka, tolikih novinara, a neznalica te urnebesno smijesnih sukomentatora na utakmicama, nije ni cudo. Riba od glave smrdi.
oj treneru majmene sa grane
ja nam trenera i govana koji papak˙˙˙˙ na utamici u kaosticama``
na utamici hahaha
Divovi se isplakali, pa dosli ovde da k.nja.u!
hebo vas sehic u dupe i mesa sa njim
Dzeko i Djuric je isto ko da imas Uzeira i Momu u napadu.
Djurica odma gurnuti u vatru, u pocetnu postavu. Pa otom po tom.
@shinok Prijatelju, opusti se. A to sto bi ga stavo iza uha je vrhunski.. Hahahha
Posteno! :o))) Pitanje je bilo sasvim ozbiljno. Mi ne mozemo igrati sa dva spica poput Djurica i Dzeke paralelno. Za 4-4-2 tu trebaju dva trkaca poput Mandzukica i Grizmana koji ce se znati izvlaciti i na krilo a biti agresivni u defanzivi. Ova dvojica naprijed u defanzivi ispadaju na prvi pas. Ontome ti govorim.
Podsjeca me malo likom na Nemanju Matica. :o))) jos kad bi bi 1/3 Tog igraca dobro bi bilo. :o)) Dobrodosao Milane, u svakom slucaju.
Evo jednog glup - a jak.
Kontas li ti uopste sta ja pricam?
"Ja cu dati sve od sebe", "Uz ozbiljan pristup" ... Fraze, fraze, izlizane fraze. Ako niste mislili dati sve od sebe i ozbiljno pristupiti, niste se trebali ni pojavljivati. Dragi moji momci, to se podrazumijeva! "Moramo da se spremamo i radimo te da ozbiljno pristupimo ...." :o))) Opet isto. Pitam vas i Mesu, dragi momci: "Sta ce te raditi i sta cete spremati? Presing, tranziciju, prekide, kornere, kontre, igru po bokovima, ubrzan protok lopte .... STA? MORA SE ZNATI STA VJEZBATI, ZASTO I KAKO?
Pa nesmje se vodje iznosit taktika! Ima Handoraca sa internetom!
djuricu vjerujem ti,nemoj da nas iznevjeris.nije bitno golovi folovi ,hocemo srce na terenu.