Ljubav prema klubu i navijačima
0

Šehić: Dolazim na dodjelu priznanja za najboljeg igrača

Sarajevo-x.com
Foto: FKZeljeznicar.com
Foto: FKZeljeznicar.com
Kad su iz redakcije sitea FK Željezničar pozvali bivšeg golmana Ibrahima Šehića da mu saopće da je izabran za najboljeg igrača ''plavih'' u prošloj sezoni, u svakoj njegovoj riječi se moglo osjetiti da je s druge strane žice istinski pionir tima sa Grbavice.

''Kad sam pročitao vijest da sam izabran za najboljeg igrača Želje u prošloj sezoni, bio sam presretan. Ne mogu opisati riječima koliko me to obradovalo, jer bolji poklon na odlasku nisam mogao dobiti. Zahvalio bih se mojim bivšim saigračima kojim pripada veliki dio nagrade jer da njih nije bilo, ni ja kao pojedinac ne bih mogao iskočiti u prvi plan. Dužan sam se zahvaliti navijačima i novinarima koji su me izabrali. Posebno bih istakao navijače jer je njihov glas najiskreniji i najdraži'', rekao je uzbuđeni Šehić u razgovoru za fkzeljeznicar.com.

''Kad igramo protiv Rudara? Može li se nagrada primiti na nekoj narednoj domaćoj utakmici?'', raspitivao se Šehić.

''Volio bih da lično primim nagradu i da se lijepo pozdravim s navijačima'', završio je razgovor za zvanični klupski site bivši golman Željezničara.

Naravno, redakcija portala FK Željezničar ljubimcu navijača izaći će u susret pa će mu nagrada biti uručena prilikom njegovog prvog dolaska u Sarajevo.