Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci i sqiptari dominiraju pregazise belgiju ko plitak potok!:)
šteta što ne igra za nas
Mislim da su belgijanci prepustili to komsijama,umorni su od non stop igranja, Ovo takmicenje nema nikakve logike,Dobrovje za male repke da se pokusaju domaci velikih takmicenja.Taj Sefereovic je ocajan igrac,mister promasaj .Gdje god je igrao bio je rezerva, kad im je on uvalio 3 komada moz zamisliti koja je to rasprodaja bila,
Nije Belgiji stalo da igraju taj turnir. Dosta je svako ljeto da bude zauzeto. Imaju i oni dusu. Igraju 80 utakmica u klubu i jos kad su crkli ili svjetsko ili evropsko a sad i finale lige nacija. Nisu masine.
Belgija je oduvijek izvikana. Nikad znacajnijeg uspjeha nisu imali a vrh im je polufinale svjetskog prvenstva. Cak i Hrvatska se moze pohvaliti sa boljim rezultatima i kontinuitetom. Ne kontam kako su samo prvi na rankingu
Ta velika Belgija. Ukake se uvijek kad najviše treba.
Izgubljeni sin Bosanski...
a kao belgija je neka nedostižna sila pa mi smo znali nakantati belgiju zajedno sa estonijom.
pa vidiš da su pali qurcu za uši jedna švica koju mi redovno deremo izbacila ih.
To to Ši vcarska,
Da zivim i radim u inostranstvu nikada ne bih dopustio da mi djeca igraju za njihove reprezentacije, ne vidim smisao i svrhu u tome, nema tu neke posebne racunice. Zivi vani, radi vani, trosi u BiH, zivi za BiH, igraj za BiH.
Ko.zivi za Bih. Zivimo za to rodbine i prijatelja dole, kakva bolan BiH. Ja licno 6 godina iz Svice nisam isao u BiH, roditelji zimi dodju ovdje. Znaa ono dje budala a dje pametan zive. Pozz i selam.
@disident7 Koji si ti čoban majko mila.Patriota a budala.Bosni se ne pomaže samo igrom za BiH nego u svakom pogledu treba se širiti duboko u druge države i da nas zavole svi direktnim/indirektnim uspjehom naše djece.