Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma skinheaad sve si ti u pravu ali gdje talijanska kiga a gdje austriska nemoj zezati sebi dopustiti ovakav preokret
Polufinale: Italija, Engleska, Njemačka i Španija.
http://mvp.uefa.com/en/uefachampionsleague/nominees hajde svi lijepo kliknite na taj link i glasajte za Džeku. kad vam se pojavi e-mail i password samo pritisnite SKIP i upisace se vas glas :) nije potrebna registracija!
bravo O.T. Svaki tekst za ciste desetke....
Danas parovi arsenal marsej ,atletico salzburg
lacijo je najveca sramota za italijanski fudbal...
Svjetsko u Rusiji će biti još spektakularnije.... ako se u međuvremenu ne zarati.
Pa i ako se zarati bit će spektakularno :)
Pa i ako se zarati bit će spektakularno :)
neizmjerno mi je drago sto se dokazalo da plasticni klubovi (psz,man sity i sada je vec posatao i man.utd) nisu i ne mogu nista napraviti. ne moze se pehar kupiti !!!
@mesaselimovic Ne ide Man Utd nikako u istu recenicu sa ta dva, to je klub sa bogatom historijom, ali im treba trener koji ce posloziti kockice
@Saner kralju pogledaj u zadnje 3 god koliko je man. utd potrosio na pojacanja,mislim da je mnogo vise nego sity,chelseaa i ostali