Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasna ekipa, svaka utakmica ce im biti trening u Bundesligi.
najdosadnija liga 5
Pola od uspeha Bajerna ide na adresu Brace Jablanice. Stari je to lisac. Zna koga dovesti a koga otjerati. Kad ode Lewa ekipa se razigra. Svi daju golove. Samo da ne bude po onoj narodnoj da se "prvi mačići u vodu bacaju"
Dortmund sinoć u par minuta pred kraj ispusti 2 gola prednosti i izgubi, a danas Bajern dade sedam komada Bohumu. Čestitke Bajernu na osvojenoj tituli 😅
Kada Bayern izgubi prije par mjeseci od iste ove ekipe 4:2 na istom stadionu, onda Bayern bude predmet sprdancije , a kada Bayern istog tog protivnika samelje onda je BL smijesna i lagana. Isto kao i frankfurt.
Prebolješe brzo onog Levan ta!
Da igraju u Premier League borili bi se za mjesto, koje vodi u Ligu Prvaka. Toliko.
Jer ne tamburaju redovno engleske klubove u LP. ma hajte molim vas
Da igraju u engleskoj kupio bi ih neko, a onda to više ne bi bio klub nego franšiza.
Nisu slabi ostali klubovi, koliko je bayern jak. 10 klasa iznad drugih. Nije ni liga dosadna, pogledajte utakmicu bvb bremen.. Ne prati se samo Bayern u Njemačkoj
Jedno pitanje za ove sto im je Bundesliga najlosija/najdosadnija, sta cemo s vama koji se radujete remiju protiv Slobode i porazu protiv Birca a nijedni ne znate sta su evropska takmicenja??
nista novo u bayern ligi
Da hoce uvest onu Superligu
Bayern nikad jači, nismo još svjesni koliko su bolji bez Levandovskog . Odličan posao Brace i Kahna sa transferima, kakva je samo institucija Bayern !!!
Beton !!!
samo još jedan dokaz koliko se može bez Leve, prosječan igrač bio i ostao, neće zabit 12 golova u Barci
vidicemo ih u lp
lagano ce Bayern i ligu prvaka ove godine
Bayern nema konurencije I hajd sad to prati??
Bit ce Bayern opasan u ligi sampiona nema lewandowskog vise nema fokusa prema njemu sad je svaki igrac slobodan da sutira dadne gol,a bogami svi su vise nego sposobni za takvo nesto
Odkuda Sedmica tamo?