Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja utakmice braco moja mila...danas necu gledqti vise ni jednu utakmicu...da ne sjebem impresiju...hvala liverpulu...hvala sitiju...
@VIahocetamoI cega ba ti laprdas? Pa Liverpoola nisu vidjeli 80min, i kao zadnjih 10 igrali i to na srecu dali golove kao i u mnogim drugim utakmicama, kad drugi naprave greske u odbrani onda je Guardiola beton trener a Shity beton ekipa, a kad oni prime 4 komada onda je to los dan... I protiv United su dali dva gola na greske pa ste srali kako je City beton, zaKLOPPi se i budit sretni sto imate tu prednost
mozes gledaat Real Sociedad- Barcelona, nece ti pokvarit impresiju- utakmica na istoj razini. Kakve asistencije i golove i na ovoj utakmici- to je fudbal.
Skidam kapu za ovakvu utakmicu...ovo je istinski najbolji nogomet...cak ni jedan El Clasico ne moze ovo pruziti...Svaki napad je ili cista sansa ili polusansa...derem se u sobi pri svakoj akciji... Liverpool jako tanak u odbrani a u napadu mashina...
Ničija nije do zore gorila! Nažalost, Liverpool nakon velike pobjede, napravi nepotreban kiks, uzobiljiti se.
Samo jedni su NEPOBJEDLJIVI !! COYG
Da Dzeko ode u Liverpul Salah bi ga i tamo napravio najboljim strijelcom.
Poetry in motion tra la la la la YNWA!!!!
Utakmica za pamcenje; puna tempa, pozrtvovanosti, dobrih akcija i spektakularnih golova. Liverpool je strasan trkacki tim sa odlicnim i pokretljivim napadacima. Da su imali bolju odbranu, bili bi respektibilan kandidat sposoban da konkurse Cityju za prvaka.
I neko kaze bolja spanska liga hahahahahaha
Kontam sta smrdi kad ono plastika se istopila!:))))
Kako jedan "mali" trener očita lekciju o taktici i fudbalu "trenerčini" koji ni u jednoj ligi nije trenirao ekipu a da nije imao sve moguce " vanzemaljace " u ekipi. Novac ne kupuje sve.
A salah,mane,firmino,chemberlein svi ponikli u liverpoolovoj skoli po tebi ispade
City je napravio toliku razliku da i nakon poraza od Liverpoola bjezi drugom 15 bodova...
SJAJNA UTAKMICA, I BILO JE VRIJEME DA CITY IZGUBI.JESU NAJJAĆI,ALI NE BAŠ ZA PLUS 15.LIVERPUL MORA JOŠ DORADITI DEFANZIVU,AKO HOĆE U BORBU ZA TITULU(DOGODINE,NARAVNO)
Da Mane nihe glup toliko bio bi boljii od Ronalda!:)
Kako jedan "mali" trener očita lekciju o taktici i fudbalu "trenerčini" koji ni u jednoj ligi nije trenirao ekipu a da nije imao sve moguce " vanzemaljace " u ekipi. Novac ne kupuje sve.
@Giovanni Pa nisam ni rekao suproto i jeste najbolja samo sto je jedan tim igrao perfektan fudbal i mislim na Liverpool. Samo kazem da je Kloop danas ocitao lekciju u fudbalskoj taktici i općenito o fudbalu Gvardioli i njegovim "milionima". Danas se City nije vidio do 82 minute dok sa druge strane smo gledali rok en rol. DA LI SAM STA IZJAVIO POGGRESNO?
Ovaj Liverpul kakva im je odbrana , kad bi vodili 10 razlike ne mogu bit sigurni da će pobijediti.
Makar nikad ne bio prvak više Liverpool ce uvijek biti jedna od najvecih, ako ne i najveci u EPL.
@BORDO DNK Ipak je Manchester United trofejniji klub, gledajući sve trofeje ukupno :)
@miješam.malter Ostavi se nogometa , i nastavi mijesat malter.. Ovo je za tebe Rocket Science.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Citavu utakmicu presing igraca Liverpoola.Kapa do poda Kloppu!