Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvezda ispustila pobjedu kao i u prvom meču. Šteta.
a vidi komentara kljiksa...hoce da puknu od muke :-))
Čuj ti Bosanskih pravoslavaca, pa sta vi imate sa Beogradom i Crvenom Zvijezdom? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Lijepo izgleda mora se priznati Arsenal-Zvezda 0-0 u Londonu,nije to mala stvar mozete se vi zajebavati kolko hocete!
Zao mi Arsenala, morace sad pod hitno deratizovati gostujucu tribinu.
Dobra Zvezda... Ipak je Arsenal po atraktivnosti br.1 ekipa u grupnoj fazi LE.U dvije utakmice izgubiti od njih 1:0 a drugu 0:0 nije mala stvar...I ovaj njihov kombinovani sastav je skuplji od Zvezdinog bar 10x
Na kraju krajeva Zvezda ima sve u svojim rukama da prodju grupnu fazu.Nema kalkulacija...
svaka cast
Ne kontam ove sto seru po Zvezdi. Pa zaboli njih sto je arsenal izveo neku djecu na teren. Ovo je opet veliki rezultat, a malo je trebalo da dođu do pobjede.
@FNM Koliko je real trenutno loš njih bi dobili :D
Kad ce Klix nauciti da se na bosanskom jeziku ovaj cetnicko koljacki djikansko opancarsko krvozedni klub kaze FK Arkan? Svakom baliji koji cijeni rezultate ovih krvozednih opancara zelim da mu se djikani oduze kako oni to najbolje znaju - kamom pod vrat. Nikad balija pameti nece doci. Zato i jeste balija.
@Sezam idi bre i raznesi se negdje u sumi
@PrgaviKrajisnik Djikane pogani, koliko god puta vi krvolocni opancari spomenete taj cetnicko fasisticki klub, ciji su se navijaci proslavili prolijevajuci nevinu bosnjacku krv, ja cu uvijek podsjetiti naivne budale sta tacno taj pogani klub predstavlja. Nikad iz istorije necete moci izbrisati da vam je jedan Arkan svima bio idol i vodja, ne samo na tribinama, vec u cijelom tom pogasnom ciganskom klubu. A i dan danas vam je idol, da se ne lazemo.
postoji jedna liga a to je liga prvaka a sve ovo drugo je samo namjenjeno onim bezvrijednim da i oni misle da se za nesto bore,koga briga za ligu evrope i ako je osvojis sta si to osvojio,jer u ligu prvaka idu 32 tima i da osvojis ligu evrope znaci da si trideset treci u evropi
Da je Kolasinac igrao ni jedan vlah ne bi smio prici Arsenalovom sesnaestercu.
Boaćijeva dva zicera...
Nadam se da ce Wenger u knock out fazi izvoditi mnogo jaci sastav pa da osvojimo ovo takmicenje
treci tim Arsenala realno...
Oficirski rezimskici vojni klub osvojila bod u Londonu! WoW
Čestitke dilejama.. :D Ono jeste C tim Arsenala, ali treba znati i sa njima... Moglo se i do 3 boda.. Samo je problem što sada i Keln ulazi u igru..
E jebiga sad Žnj tim, Volkot, Ziru i Vilsir su igrali
Čestitke dilejama.. :D Ono jeste C tim Arsenala, ali treba znati i sa njima... Moglo se i do 3 boda.. Damo je problem što sada i Keln ulazi u igru..
Đikani imali sreće večeras.
..delije su aktivno ucestvovale u ubijanju u mojoj drzavi. Da vam aplaudiram? Sjeme vam se zatrlo.
Jebiga druze ratno stanje, ne verujem da ima tih delija iz 90ih vise na severu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)