Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zavađajte igrače najjačega kluba na kugli zemaljskoj, jer ako ove sezone neće skinut one plastičare iz Manchestera s trona, onda neće nikad... Hebo ligu prvaka, bitno je domaće prvenstvo!
U suru Mane mumine.
Jebavo je on i Dzeku nije htjeo dadati, mada si i ti mane karina
kaze Salah pa dodo sam ti 😁
Nemojte na Salaha, Bošnjaci će se ljutiti
Čudno od napadača da je sebičan 😁 ipak je Salah imao duplo više asistencija od manea prošle sezone!
mane je skroman momak, i on kao i Salah obožava davati golove, sad je mane bio u pravu i kraj, idemo dalje ništa strašno ubuduće će Salah više dodavati suigračima.
Ma daj a Mane nije sebican, pravi golgeteri uvijek zele dati gol, ali Salah nije nikad bio sebican, reakcija Manea malo je vise taetralna i glumacka
Otići će i Pep i Klopp kao što je otišao i Ferguson, ne sikirajte se...
Mo Salah je ljudina, ovo nije potez u njegovom stilu