Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da te jos puuste da odigras cijelu utakmicu,zasluzio si
Tako i treba :D
Kratko i jasno, svaka čast! --------- Uštedite novac i vrijeme sa http://www.dzaba.ba
Svako misi kako hoce ali ni jedan Sportas ne zavisi od,Repreztaciski para.Ponos tebamo imati da prestsvljamo nasu Bosnu I Hercegovinu paseli to kome samo mise prdajemo za male pare nema vise ljubavi prema raji samo je sve postali koce vise biti bogat da se hvali.
Imam osjecaj da imamo puno pretendenata za reprezentaciju a malo upraznjenih mjesta.
Salatic je najbolji defanzivni vezni u Svicarskoj. Za njega se otimaju i Basel i Young Boys. Al ne moze se tek tako mimo "Agencije brata Seada". Treba Tinu, Svrsajevica i Sunjica unovcit!
salatic je dobar igrac na poziciji koja nam nedostaje. ali samo mi odgovori jedno kako taj salatic 2012 kada su pocinjalie kvalifikacije nije razmisljao o BiH a sada kada je ta ista BiH se kvalifikovala odjednom se on osjeca Bosancem i zelja mu je da zaigra za repku.
Realno gledajuci, Salatic je tek prosle sezone sazrio kao igrac. A znas kako Susi prati nase potencijalne reprezentativce. Nije uvjek problem osjecanja. Gledaj kako je Aco Petrovic uspio pridobit igrace koji su do tada bili sve drugo osim Bosanaca i H.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako se pokusava jeftinim parolama i floskulama nametnuti Safetu Susicu, to je tako ocigledno sta momak radi!! Sramota moze da te bude, napustio si englesku ligu i otisao u Svicarsku, to sve govori o tvome talentu, sada idi i igraj za Svicarsku jer nasoj reprezentaciji trebaju samo provjereni i iskusni igraci
Realno drugi Hajrovic mozda i ne bi igrao za nas da nije bilo njega koji se odazvao tefericu.
pa ta svicarksa liga je 5 puta bolja od hrvatske. ali hajrovic ne igra redovno tako da nije zasluio po meni poziv. a nemoj nekoga nazivati jeftinim koji je odabrao BiH a mogao je i svicarsku. jeftin je onaj "svedjan" koji je pricao kako je veliki Bosanac i kako mu samo srce kuca za BiH i onda odigra za svedku uz obrazlozenje kako se on osjeca svedjaninom i kako je njegova zemlja svedska. to je jeftino.
Nek igra za pare ko ima tu zelju, al na prvo mjesto stavi svoj grb i zemlju.
Kaze covjek koji se pridruzio Bosni tek kad se pocela proslavljat
Pravi Bosanac!
realno, pare su ispred reprezentacije i kluba, ma koliko mi šutjeli o tome.