Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To sine ljubi te babo :)
mali je samouvjeren :D sto je dobro u svakom slucaju
Naravno,Samo za ostale momak nije ni rekao da ce u Raul u prvu postavu ak ode to je rezervni tim sto i nije lose mlad je uporan na kraju u Viljareal na posudbu il neki drugi klub sto za momka od koliko 20 god nije mala stvar.Bitno je da ima klub i redovno igra i da s probija do prvog tima ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Halilović, jel se to jede. :D
@rooney! , realno , to ti je kao da poredis spahica i dzeku ! ili thiaga silvu i ibrahimovica
DOBIO SI SHUP-KARTU OD SVICARSKE PA KOFOL ZELIS IGRATI ZA BOSNU!!!! MRSSSSSSSSS DJUBRE DVOLICNO, VRIJEME CE POKAZATI DA SI BEZVEZNI "IGRAC", POJMA TI NEMAS, NA FORU SE PRODAO U ARSENAL !!!! Da si dobio POZIV Svicarske pa ODBIO, to bi bilo OK, ali NISI, vec samo tvoj brat koji je ODMAH POLETIO
20 godina a rezerva rezervi .....kita od igrača ko i spahić
Druze kada pominjes ime i prezime Emira Spahica treba da ustanes i poklonis se. Taj covjek je uz Subotica i Vidića najbolji odbrambeni igrac na Balkanu. Covjek igra mozgom i srcem za razliku od nekih igraca.
mali nemoj kenjati bas previse, Arsenal te otpustio i sad te trazi Barselona. budimo realni
koliko samo sead "baba" ima, svaki drugi komentar "sine" :D tesko se njegovoj majci kad cita ovo :D
Momak je tri puta zaljecivao povredu koljena, talenat jeste ali pred njim je jako rizican period jer se izgleda ne oporavalja nikako - zato ga je Arsenal otpustio. Sve mu najbolje zelim, to sto je napravio je velika stvar i uz malo srece mozda se i izvuce. Svicarci to znaju i zato i ne igra za Svicu, Bosni je jednostvnije da rizkuje, tako da smo ga docekali rasirenih ruku. Neka je sa srecom!
Cuj Svicarci to znaju i ne nece da igra za njih. Ne radi se o transferu iz kluba u klub, pa da ne zele trosit pare na igraca koji je sklon povredama. I zasto Bosna rizikuje? Sta rizikuje? What? Ne kontam te jarane. :D
Sve je laž
Kako vas nije stid lagati ovako
Kako vas nije stid ovako nešto lagati na momka srami se kliks
To kralju ponude frcaju na sve strane a ne znamo ni ko si
Ne volim tatine sinove koji misle da znaju igrati lopte. Začepi i dokaži se negdje.
Vi sto pametujete B tim i sl. decko je bio prvak svijeta sa U-17 svicarske reprezentacije, a u Arsenalu je otkako je poceo igrati fudbal. Stoga, ne lupetajte kad nemate blage veze.
imas ponude kao sto imam i ja , kao da bi te wenger otjerao u real sad , za koju godinu bi .
Navikao sam da mediji pisu i nagadjaju ko ce gdje, ko koga trazi, al ovome se nisam nadao, cuj dodjem ja u neke medije i kazem eto mene trazi Barsa , Real bayern i ostali pa eto odlucit cu !!! Pusti mali neka te neko pohvali, nije zar da nema niko !!!
ma nek je on dobar koliko hoce kad nema priliku da pokaze to, bolje u saktaru igrati prvu poziciju nego poslije grijanja klupe arsenalu da grije realu ili barceloni
trazi i mene manchester utd , psg , monaco , al neka ja cu ostat u vrbanjusi :D da Bog da da te i brugge uzme :) , al sretno u svakom slucaju