Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svajni ako ti je za utjehu necu ni ja igrat na euru
Bio si Bavarski kralj, a sad si postao jedan obican su***. Sam si izabrao svoj put :)
Nisi u pravu. Švajni je i dalje Bayernova legenda, previše je on dao za klub da bi ga navijači mogli zvati šupkom. Čovjek je jednostavno zbog loše forme morao ići iz Bayerna. Da nije otišao u MU, klub bi ga prodao bilo kome.
@Der Rumbaher Nije istina. On je igrao svaku utakmicu kada je bio zdrav u Bayernu, a Bayern svoje legende nije nikad prodavao. Trebao se ugledati na prave legende poput Lahma, Khana ili Ulija, a pogotovo na Ulija koji je dao za Bayern i kao igrac, a i poslije toga. Njegovo ime nezasluzuje da stoji uz navedenih gore i mnogih drugih, ne zato sto je otisao iz Bayern, nego zato sto je otisao u man u.
Ili je povreda ili ne smije radi ovih napada...
a joj, razumijem te schweini😭
@BosmalBoyy2 hahaha, ne bas, ali imam slican problem.. samo nemam tim specijalista oko sebe kao gospon schweinsteiger :)
@BosmalBoyy2 trazio sam vise misljenja, na pragu smo necega :) e sad, oporavak me zabrinjava, jer nije kratak.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ljubi ga Ana!