Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma j*ebes nogomet Schweini, Anu pod ruku i trosite milione, jednom se zivi. :)
ozenio se i propo načisto.
Naćerala ga žena.
idi bolan kraj sise, pusti vise trcanja po travi imate dovoljno novca. uzivajte, obidjite svijet.
Dzeko nisi jedini papak!
šta žena uradi od čovjeka...
ćojk se oženio pa Nevadi nikako nema se vremena za loptom trčat više
dobar igrac, jedno vrijeme nosilac igre repke i Bayerna....trebao je kao i Lahm nakon titule 14' oprostit se kao gospodin ali zelja da osvoji i EP je bila jaka...i radi toga se odlucio da odigra i EP ali je sad definitivno dosta....vjerovatno ce i Unitedu tesko do mjesta u startnoj 11...tako da je odlazak vrlo izvjestan...jedino gdje da predje sada je pitanje...sumnjam da ga neki velik klub zeli....
Hebala ga vlahinja, sta god vlasi dotaknu to propadne, heben narod od svakog pomalo.
ja bi rado onu anu za zenu... prelijepa je... zamisli probudis se svako jutro pored onake ljepotice... nista ljepse... :)
@manijak84 I tata bi sine, zena je lijepa samo sto je stangu usmjerila da dize 3 prsta umjesto da gleda kako ce gol postici ili da oblaci carape sa srbijanskom zastavom. U tome zecu lezi grm, previse nacionalizma odvlaci od profesije, to je isto kao kad ljajicu nisu dali da igta u srbijanskoj reprezentaciji zbog toga sto nije htio da pjeva himnu, pjesmu pod kojom su njegove djedove ubijali, najbolji igrac sjedi na klupi zbog suvinizma, zbog toga jesu tu gdje jesu i mi s njima.
glupost, nigdje on iz uniteda nece..
jedino ako Pogba dodje a Fellainija ne proda onda mozda i hoce...
Zbogom legendo,puno današnji "manekeni" od igrača mogu od tebe naučiti
Nek se oprosti papcina nezahvalna izdajnicka od fudbala i nek zaigra malo tennis