Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaaaaakav stoper? Covjek igra na poziciji lijevog beka! Stvarno se ponekad zapitam ko radi u ovom klixu, imate li vi pojma ikako sta pisete?
Očito gospoda na klixu štopa...:) :) i to dobro!
Ko prati Bundesligu zna da je Durm bolja opcija od Schmelzera, Durm je nova nada Elfa na poziciji lijevog bocnog, a imaju samo jednog napadaca i to Klose sa 35 godina to je malo cudno.
Muller, Podolski...
@tajnovita.tajna Muller i Podolski i Reus i Schurrle pa i Goetze su sve ofanzivni igraci ali ofanzivni vezni i ne klasicni napadaci ali eto sigurno Low misli kad moze Spanija cesto da igra bez klasicnog napadaca moze i Elf.