Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo bi steta da ispadnu ali eto sta se moze....
pa covjek ina isjecaj ko da su namjestili titulu ba,iz druge luge dodju osvoje premiership i sad se bore se za opstanak
Meni je puno zao Leicestera, nece ispasto u to sam siguran, igraci su istroseni i premoreni od prosle sezone. Proslu sezonu davali su 50% vise nego sto su mogli, uspjeli su osvojit titulu. Zato ova sezona uzima im danak, nemogu se povratit, premorili su se i istrosili proslu sezonu. Zadrzali su sve igrace koji su bili standardni ali umor je uzeo svoje.
@Legalize it! Nisi citao ili brzo zaboravljas sta si citao. Nije isti , ima slicnosti.
Nisu toliko istroseni i premoreni koliko nedostaje motivacije. Da su umorni i istroseni ne bi onako gazili u grupnoj fazi lige prvaka i u FA kupu kada su izbacili Evertona koji gazi sve zadnja 2 mjeseca. Fokusirali su se vise na kupove.
Dosli iz druge lige, uzeli titulu Premierlige i opet ispali u drugu ligu.....fudbal je nevjerovatan fenomen !!!
volio bih da ispadnu prosjecan tim a ona titula prosle sezone sve nastimano
nastimali masoni
to je to kad ne investiras marke kako treba