Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos kad bi napisali odakle su ga posudili.
nike ga dzabe Juve od njega odustao ima nesto tu.
Odlaskom Salaha, Dzeko definitivno treba pomoc...ovaj momak bi mogao biti odlicno rijesenje.
ovaj mu ne moze bit pomoc nego samo konkurencija jer nije krilo i igra istu poziciju kao dzeko , a ovaj trener njihov u 5 godina dok je vodio sasuolo nije promjenio formaciju sa 4-3-3 tako da sumnjam da ce je i sad mjenjati
@nagibuzbrdica22 Normalno da će igrat zajedno u napadu, samo lud čovjek bi jednog og njih na klupu stavio, bar kad se radi o AS Roma, koja ipak nemože sebi to dozvoliti, nema ona kadar ko Juventus.
Momak ima svega 21 godinu i igra kao i Edin na istoj poziciji. Ne treba zaboraviti da je Edin znao igrati i druge pozicije pa se može očekivati da zajedno zaigraju. Naravno da dolaze mlađi igrači i to je neizbježno. Neka ovaj momak da u svojoj karijeri pola onoga što je dao Edin i biće dobro.
koju drugu poziciju je igro dzeko ? ono prije 10 godina ? on je sad mrtav ako ga mrdne sa centralnog špica , ne vidim nikako kako ce uklopiti njih dvojicu u formaciju koju forsira ovaj trener 4-3-3 , ili onu pomocnu koju nekad zna koristit 4-2-3-1
@nagibuzbrdica22 mogla bi roma igrati i klasicnu 442 formaciju. mislim da imaju tim da komotno mogu igrati 442.