Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schalke talasa bezveze, ulazu zalbu UEFA a FIFA mu dala zeleno svjetlo da moze igrati za Galatu. Crni dani dosli kad su i Nijemci poceli ciganciti.
drogba nije igrao za galatasaray, nego je Drogba igrao za Galatasaray cccccc
s04 ajd majke ti reci mi koje bobe ti koristiš da pocnem i ja fakat!
za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac
UVAZITI
Posjetite moj novi blog(link dole) http://agronp.wordpress.com/
ne moraju uvazi ti zalbu !!!!! Da skupim 11 azilanata ispred stadiona schalke-a pobijedili bi galatasaray koga simpatisu supci i vehabije iz bosne to jest 50 % STANOVNISTVA BIH P.S. Vehbosi znate li da je za SCHALKE igrao BOSANAC kojem nas trener drvosjeca iz krivaje zavidovici kaze pa necu mu ja ganjati papire ? Jok eto on ima vremena uzet ce dvije sedmice dopusta da ceka pred salterom da dobije pasos. Onaj dan kad je pozvan na tzv upoznavanje igrao je utaskmicu protiv italije i dao je go iz jedanaesterca.Imao je razgovor sa celnicima Schalkea i oni su spremni da ga puste na POZIV BIH A REPREZENTACIJE !!!!!!!
Mrzim Schalke, ciji su navijaci cigani i fukare ali mozda su cak i upravu. Nije se ni Galatassaraj trebao tek tako zaletjeti i potpisati sa Drogbom. Trebali su prvo provjeriti svu dokumentaciju. Potpisati ugovor sa igracem tek tako na osnovu njegovih izjava je malo naivno. Ali, je mozda i bilo preveliko iskusenje da se ne bi potpisao ovakav igrac.
Pusi tuki sabane ! S04
Firauni iz Gelsenkirchena. Šta više reći?!
Nije mogao igrati ako je bio isplacen. Fifa je dala iskljucivo licencu zbog neisplate. Ja ipak mislim da je veliki nesporazum u pitanju, ali bojim se da bi ovo moglo kostati Galatasnajpera poraz od 0-3
Kao prvo to pravilo vazi samo za Evropu jer se liga sampiona igra u Evropi, kao drugo igrac nema pravo da igra ako je u toku natjrecanja promijenio klub, npr Baloteli nije igrao za Milan sinoc jer je turnir poceo sa Citijem, jasno ko dan, znaci da Drogba ima potpuno pravo da igra za Galatu.
FIFA mafija, u fazonu ko jeße Kineze, daj Drogbu ovamo.
Zar ti Srbine nekome kazes da je cigan? Jel' te bar sramota?
drogba i galatasaray posto su cigani ne zasluzuju biti napisani velikim slovom.
Pazi naslova tek sad vidim, haha, yebalo mat.er svoju nepismenu :D
nemate šanse, pa ni za zelenim stolom