Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ludi Schalke!!! ko bi se ovome nadao :D
Inter vozdra! :D
Nevezano za Schalke, Svabe se ni u 91 min. ne predaju cak i kad gube 2 gola razlike.
a slušam sinoć onog komentatora, Ahmetovića, koji idiot.. kaže ADEBAGOL... hehehehehhehehe
Ja ipak mislim da je Milito nogom dao gol, govorim to ovim šošonima od n.o.v.i.n.a.r.a, a što je najgore, niko mi ne vjeruje BA.
Misliš na uspjeh No 5. Tako ste se kofrčili i prije prvog El clacica u ovoj sezoni pa onda prc :))))) Vidimo se u polufinalu, Totenhem je Totenhem a Barca je NO 1. Murinjo give me FIVE :))))
Sta se ovo desava ?O Dzeki niko nista ne pise.,kao da je u zemlju propao. Mora da su naseg dijamanta nabili na srednjak da ga cucla.Tako zavrsi svaki ukras.
samo neznam odakle ubacuju ove snimke;)mogli bi se malo vise potruditi,,ovo je kriza skroz
uzimam listic uzimam olovkuu,gledaam zaukruzujem keca zaoukruzujem dvicuu govorim onom sosonu ,dobicu sigurno ,niko mi ba nevjeruje so je najgore,govorim finoo uzecu 3 joje u padze!i padnem na ofsajdima
BosanĐeros Toliko ljubomore zrači iz tebe da se ne možeš porediti s\' onim reaktorom iz Japana, tj. iz fukušime. lol. Sta bi Totenhem prošao, nisu akcije na sredini terena uradili nikako, samo izbijaju loptu beJlu da trči za njom ko za ovcama. Osim toga, napadač je isključen. To im nije ništa u odbrani promjenulo, izigrali ih momački i školski. Totenhem je došao samo da se brani, nisu niti jednom napali kako treba RM. Nisu ništa više ni zaslužili. Simpatije na stranu, realnost na drugu stranu. Šta da totenhem prođe? On se može suprostaviti Barceloni? Ha jadan inebio, lati se krampe ljakse. Murinjo je bog i batina za eliminacijsku fazu. Nadigrat će barcu u dvije utakmice. I prošle godine ih je izbacio samo tako. Bit će dobar el clasico u četvrtfinalu, i kupovima. U primeri ovaj el clasico će bit\' samo podmazivanje. :) Real demonstrirao silu večeras. Nadam se da će tako i nastaviti dalje. Hala Madrid! RAUL PARA SIEMPRE!
PONOVO SUDIJSKO SRANJE I ISKLJUČENJE IGRAČA.IAKO NEVOLIM FUDBALSKU KREATURU KRAUČA,SUDIJA JE DEEEBEEELO POGURAO FAŠISTE IZ MADRIDA.ALI ŠTA IM TO VRIJEDI kAD ĆE IM BARCA J:E:B:A:TI MAJKU MAJČINU.A INTER...ZVANIČNI EVROPSKI ŠAMPION PRIMA PETARDU OD PROSJEČNOG NJEMAČKOG KLUBA I TO NA SVOM TERENU....PRESMIJEŠNO!!!!
Daj ba nemoj me zha..j..e..b.a..ava.t’“ Aj molim te reko trci sa mnom, ja ga uhvatim vako za ruku gore … trci ne mogu da vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelili drugi svijet haveri, pa ja.“ :DD
„Uzimam miš , kucam rezultati . com , gledam imal gdje Intera , trazim ga dole , kako trzam mišem vidim neki crveni karton, pogledam slucajno klub pored kartona a vidim Inter kako… GUBI ! Ali znaš kako gubi ? Gubi ko da igra protiv Milana samo još gore.Bas ono HOP. Gledaju kad ce kraj,valjda se boje da jos vise ne izgube na\'. Leonardo zove sudiju i dere mu se da svira, a Ragnick govori svojima da pucaju na gol sto vise. Sudija zviznu, ušuti stadion. Brate , eno tamo na San Siru u Milanu. Kad sam cuo zvižduk , gotovo ,Ala-Rahmetile Inter. Govorim ba ljudima , bratu isto govorim, zovi ba policiju, zovi Mourinha,Morattija, ne mogu da vjerujem. Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem u dnevni boravak covjece , govorim Tati … ŠOŠONU rek’o : “Aj majke ti , vidi , Primi Inter petardu“. On konta da ga ZA..J..EB..A.J.EM ba . Izgubio Inter ja licno vidio kad je igubio , na rezultati . com,gotovo izdahli. Kaze on meni , kae :“
Hahahaha cuj onog kloca, totenham bi prosao da nisu iskljucili Croucha,hahahahaha kako ste jadni i ljubomorni, pa pogledajte ko je najtrofejniji klub u Europi
sto se tice inter- schalke nemate pojma!!!!! OVO JE PREVARA ZESCA,JESTE LI VI UPOSTE GLEDALI TEKMU HAHHAH AL SVEJEDNO NAVIJAO NA SCHALKE :)
bolje da su ispali od bayerna pravedno ovako ce ispasti od malog schalkea sramota nikakav klub uvjek bio i ostao
Zaboravio si jos jednu novu sintagmu, \"pokusava da se dozove\" (kada je galasa pogodila lopta u glavu:)