Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smo odrvenili i propali da nam prosječan evropski stadion predstavlja savršenstvo. Trezoraš Izetbegović i njegova razbojnička banda zvana SDA nepovratno su nas uništili.
@Antiboot Kad kažeš da smo propali, to podrazumjeva da smo nekad imali ovakve objekte ili bi ih imali da nismo propali.. Oboje je bemislica.Šta će zemlji od 3 miliona stanovnika i bez ozbijnijeg kluba stadion od 70.000 mjesta? Ne prosipajte se sa tom mitomanijom..
Ako ti je Prosjecni Stadion od 70hiljada kapaciteta i preko 300miliona vredan. Preko 70% Evropski zemalja nemaju ovaki stadion . Al Bošnjo po navici uvjek kuka ni u Jugoslavij nismo imali veci stadion
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li ce nasa unucada docekati da imamo i mi jedan ovakav stadion? Koji smo mi propalitet i jad, ljudi nose novine i stiropor da mogu sjesti na Bilino polje, Kosevo, Grbavicu..
@Lengdon1 pa i ovdje moras nositi papir 😂😂😂
@Lengdon1 nemoj bgt, ako nam je kiosk 250 000, stadion bi bio oko 2 milijarde
To je stadion a ne one naše štale
Kakav to olimpijski stadion može pružiti abmbijent za fudbalsku utakmicu? Ovaj novinar bunca.
Grci su najgori narod, zadutili se do grla vratice al u k...u .
Ako već pišete gdje se treba igrati utakmica onda po nekom profesionalizmu i respektu prema ljudima tj.čitaocima treba da navedete datum i sat.
lipse vidjet djamiju i crkve i partijijase nego vako nesto
Savrsen stadion o kojem mozemo samo sanjati
Glomazan stadion koji propada, sutra nece biti ni 10 posto kapaciteta ispunjeno.
Ta ce grci,kopirali grbavicu.
Sutra Grci primaju na ovom stadionu..
Znači ovako izgledaju stadioni u najzaduženijim svjetskim zemljama? Sreća nismo toliko zaduženi kao Grčka.
Turska svjetski prvak 2:0 i 1:1 protiv Francuske
Sudbina grcke vrhunac sporta 2004 i danas imaju ovaj lavor ....isto kao i mi vrh. Sporta 1984 i danas imamo lavor kosevo
Kosovari pojedoše Crnogorce, mislim na terenu😏
Šta vam ba znači ovo - savršenstvo bez usijanja?
Ma sam da su sto dalje tribine od terena bolje za nas kad igramo u grckoj