Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajdin Hasic bolji i u boljoj formi od 90% manekena sa spiska.
Aj ne ložite se, naša liga nije mjerilo nikakvo.
Nasa liga nije nikakvo mjerilo, kakav Hasic. Ne lupetajte bezveze. Vi sto ste opsjednuti nasom ligom i kao neki navijaci ste, od vas nema nista. Vi ste propast.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ponovo bez Anela Ahmedhodzića, na putu smo da izgubimo veliki talenat. Mada već smo i navikli na to...
Sta da radimo? Nece da igra za reprezentaciju
Pa Misimović mu je rekao da više nikad neće dobiti poziv, nije uzeo njegovog menadžera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde da vidimo ovog Doppelpackovića šta može.
ne zovi ništa piši propalo
Bitno je pokusamo bez Sehica koji moze odbranitti nemoguce ali na svakoj utakmici naprevi bar jednu paniku prilikom izbacivanja lopte a fudbal igra 100 godina sto je nemoguce, tako da i taj stalni strah od kiksa sehica skinemo.
Bitno je pokusamo bez Sehica koji moze odbranitti nemoguce ali na svakoj utakmici naprevi bar jednu paniku prilikom izbacivanja lopte a fudbal igra 100 godina sto je nemoguce, tako da i taj stalni strah od kiksa sehica skinemo.
Revijalne utakmice, bez ikakvog znacaja, ali eto, neka se uigravaju
Gdje Šehić ode?
Ne mogu vjerovati da nije pozvao Zolotića, momka koji je standardan u ligi Portugala, a zove neke igrače iz smješnih T
Nekad su nam na pripreme dolazili reprezentativci iz Barce,Reala,Bajerna, Juventusa, Arsenala,Man City, Intera...Sad je Fener vrh . Zato smo sve nize na svjetske rang liste i sce manje bodova u kvalifilacijama.
Nastavlja se ono sto je Kodro rekao uzivo a to je da je imao pozive i instrukcije koga treba zvati i ko bi trebao igrati a on je to odbio i po drugi puta dobio nogu dok ovaj sluga slusa sta mu se naredi
Nerjeseno protiv Luxemburga i pusiona protiv Slovaka
Jel se Tabakovic odazvao? Odlican igrac.Ipak vi sto pisete da Hasic nije kalibar niste upravu,jedan je od najboljih igraca lige,mozda neko sljedece okupljanje s obzirom da je momak imao tesku povredu trenutno je u odlicnoj formi i sigurno ce biti uskoro pozivan za reprezentaciju.
Nista, haman smo izgubili anela gg
Samo dva igraca iz ligea petice… nije ni cudo da je repka tu gdje je
A šta više sherete? Dobar spisak, samo ko će narodu ugoditi...
Opet ZUBONJE nema e jado jadni Bosna ispred svih!!!