Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super ! sad igraju bosanac (Dzeko), srbin (Kolarov) i crnogorac (Savic) zajedno u najbogatijem klubu na svijetu Man.City-u... iako ne gotivim taj klub, navijat cu za njih, ipak na kraju, sve je to nasa raja :-)
pa kralju sta radis onda u nasoj drzavi :) izvoli idi u srbiju nije ti daleko...ili mozda ne mozes jer vas ni \"braca\" srbi ne vole.mazl.lume
Zivio Seik Mansour!!!
Sretno momak!
@SEJO Nije on Srbin avetinjo, on je CRNOGORAC ! To je ono , sto vam pobambusa sve Srpkinje kad dodju na more ... CRNOGORCI ALE !
Ima li mi PRASETA ovde??
steeeefffannnnn saaaavvviiiiccccc Dobro dosao u nas klub brate Srbine!!
http://bit.ly/lp5x4M
super, sad ce kloc imati se neskim zaj.ebavati na klupi
sad ce njem dzeko na treningu nekolko puta probacit loptu kroz noge cisto onako da mu pokaze tko je baba XD
a tvoja na mene ee i poruci joj da veceras necu moc doc a nego sta je nego kloc
Mi muslimani, Srbi vas pozdravljamo iz muslmanskog grada Beograda!
Ovi pitari fakat optereceni Dzekom. Pustite Edina na miru, covjek Zeljovac, pristojan, fin, nikoga ne mrzi, sta se mu se natovarili, nemate veze s njim niti cete kad imati. Imate Skoru, on vam je idol, bavite se s njim, brojite li koji mu je ovo povratak po redu?
Mancini bas voli Balkance.
@@džeko, oprosti ali, koliki jadnik, paćenik, i dvolična bitanga moraš biti, da ga zoveš željinim.. možeš ali.. moraš mu dodati i pridjev koji ste mu dodali.. tek tada željin je.. majmune maleni..
ma šta to napriča, da si živ i zdrav ?
šest miliona funti ? tako to rade ekipe koje ne vodi amar osim !