Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno i Dervo Sejdić ima svoj kluvb u PL... Još da mu se u predsjedništvo uvalit ...!!! ( ovo predsjedništvo namjerno pišem malim slovom )
Ovi ce plesati samo jedno ljeto.
Neznam je li ko vidio, proslavu gola u devedesetoj popraceno je kidanjem i bacanjem stolica sa tribina, upravo onako tradicionalno kako su nasi neandertalni predci radili. Posto iz PLa iduce sezone ispada 6 klubova, cestitke Mladosti i da se dobro provedu na svom gostovanju u elitnom takmicenju.
Nisu bacali stolice već kartone koje su koristili za koreografiju...
Najjace je kad neko komentarise ko nije bio blizu stadiona i na tako glup nacin pokusava prikazati navijace Mladosti. Sve ti je andricPivo objasnio ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
aBd da ispadnete i sljedece godine. Nema goreg kluba od ovog iz Prijedora.
Јест Срђан, али не игра за Рудар и није из Приједора. Полупо си лончиће.
odakle je ovaj klub??? jel iz onog Doboja kod Kaknja?
Jeste, a mjesto ima ukupno oko 200 stanovnika :D
@Haikohix dodaj još jednu 0 :D