Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto dok im 'braću' ubijaju, njihove žene siluju, a djeci djetinjstva otimaju, Saudijci se vozaju u zlatnim avionima i kupuju nogometne klubove. Toliko o imanu.
Malcolm Glazer je umro 2014, te iz tog razloga nikako nije mogao odbiti ponudu princa prije godinu i po...
Neka se malo pobrine za ''roblje'' u avliji svoha naroda.
@Srbenda24 Nema vec prostiturke od tebe napaceni bugarinu, pola Dubaija je od vasih prostiturki. Tvoj problem je sto si imao nesretno djetinstvo jer si ga tati dojio umjesto sestrine sise a Kacavenda te prosvjetlio kapima iz neosunecene qite. Hajde operi guzicu i dodji da te izbambusamo kato ti volis.
Dno dna! Ovi Arapi su opsjednuti zapadom. Da vidi zapad da on ima i koliko ima. Kupuju zapadne brendovr da bi bili priznati. Nahrani sirotinju za te pare.
djavo. ako ne osvoje što treba valja pod sikiricu
u Arabi ima sirotinje nek te sram
Pomislio bi covjek da mu je lijeva u gacama
gade mi se ovi tkzv vjernici
Al Koljač Motorka Ibn Satara
Bogataši se pripremaju za vrijeme poslije nafte. Bin Salman je rekao da se još nekih 20g od nafte dobro živi onda će i SA žene morati raditi da bi se održao standard. Odjednom niko nema ništa protiv da i žene rade. Kad je lova u pitanju.
Nadobudni jarac,a beduini mu umiru od gladi
Pa ako se ovo desi ja vise necu gledati fudbal!!!
M.A.J.M.U.N.
Bravo konjino alkoholicarsko narkomanska.. 90% drzave ti nema sta jest, ratovi u ‘komsiluku’ a vi se tako prodajete i tako razbacujete. Najgoru kaznu i patnju ti zelim u zivotu..
NEK JE SA SRECOM!!! HAJ VIDI AKO BUDE BUDZETA, KUPI I FKS!!
apsolutno ne volim ljude koji pricaju samo svoju priču i ne zanima ih nista drugo sem one svoje price