Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam iz Zenice al vidim da se ovaj covjek bas bori i trosi za Celikovo bolje sutra. Da nam je vise ovakvih u sportu, bolje bi nam bilo svima. Kapa do poda, kad se boris sa svim nedacama.
svakako da će zločinačka koalicija duduk-čović sve učiniti da ispadnu "Bošnjački" klubovi!
U ovoj državi vazda neko drugi kriv za lične neuspjehe, u ovom vašem slučaju ste sami krivi, sami ste doveli klub na rub stečaja. Nebitno je sada da li su to uradili oni koji su vodili klub ili neko treći oko kluba, činjenica da je klub pred stečajem i u dugovima i da ga do toga nije doveo niko drugi do vi sami, ili vaši ljudi ako vam je lakše.
P. S. Tako isto niko drugi vam nije kriv što niste dobili licencu, platite ljudima što dugujete i dobićete licencu a kasnije tražite krivca u svojim redovima i njihova imena objavite, ljede koji ove koji vas tuže nisu plaćali kada su trebali.
cuj objavit ces imena,pa majstore isplatite ljudima sto su zaradili pa vas nece kocit
a koliko si platio da celik ostane u prrmier ligi?
kome?