Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ modri sjetim ti se mame .. modre ;)
haj sto prenosite izjave stranih igraca, al sto se morate brukat i prenosit izjave nasih igraca sa stranih portala, pa jel tolko tesko izac iz tog podruma i napravit intervju s papcem il nekim drugim reprezentativcem?
e moj Papak, kakvo prezime takva i reprezentacija PAPAC{k}A
Sasa, svaka ti cast za intervju ! A u drugoj kad vec bude sigurno da prolazimo, opali Meirelesa jednom po zubima, onako za zutog, ionako se brisu ;)
Koja Bosna,ako je Bosna onda je i Hercegovina.Ja sam navijač BiH iz Mostara i navijam za BiH a ne samo za Bosnu ili samo za Hercegovinu.
Apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetnickog akta uopste, de jure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije vlastite inferiornosti i vlastitog infaltizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku kao specifikumu radi, i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili.
igraj Bosno ne daj se Igraj svi smo uz tebe aleeeee,ale,ale aleee,ale ale
To sasa tako se razmislja lave SA PUNIM SRCEM I OSTAVITI KRV NA TERENU AKO TREBA DO POBJEDE U OVOJ ZEMLJI SMO SVI PONOSNI NA VAS I SAMO VI NAM NA LICA MOZETE DATI OSMIJEH ! volim te bosno