Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sve slozi za katastrofe. Ljudi opucali 5 puta a dali 6 golova. Profulana je i taktika i prva postava. Kante koji je vjerovatno u ligi najbolje cita protivnicku igru, presjeca je i pruza lopte za kontre, igra kao istureni vezni. Barkley kojem je Everton plafon ima prednost ispred Kovacica koji je super igrao u Realu. Nece da zamijeni Alonsa koji se gubi na svim poljima sa jednim Emersonom koji je u najmanju ruku borbeniji. Ne umanjujem pobjedu, samo nabrajam sta je dovelo do ovoga.
Vratite Josea. :)
Ako te on nazove to ti je kraj moj sarri.
Kad menadzer nema nikakve komunikacije sa predsjednikom kluba (Kakvu Roman ima titulu u Celziju) onda je sve jasno da kriza najvise drma upravu koja nema ni glavu ni rep.
Ovaj stvarno misli da Abramovica koji lagano se nalazi pred bankrotom iinteresuje uspjeh kluba !?:))
samo mančester..al junajted
Talijanski treneri nisu za PL, jednostavno.
Hahahhaha odlicna slika u fazonu Pep dovikuje gdje ces care rano ti je tek je 6