Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mourinho, Poccetino, Guardiola, Sarri.... Sve sigurni treneri Juventusa.
@DamirS mozda ce ko u ragbiju da imaju jednog za odbranu, jednog za venu liniju i jednog za napad . A Guardiolu da trosi pare..
Na kraju će Mehmed Baždarević preuzet klupu Juventusa.
Hoće da napadnu ligu prvaka sa čovjekom koji nije osvoji nikad ni jedna trofej haha
"zbog svoje vjernosti Manchester Cityju" hahhah. Nek mu probaju dati milion manje da vidiš kako ta vjernost ISPARI BRZO
Nije nego zna Guardiola da sa Juventusom ne moze osvojit LP. Gradio je ovaj tim Citya 3 godine i sad da ode... ne bi valjalo.. City sljedece sezone uzima LP
@Rolando nažalost danas se tim nemože graditi nego se kupuje. Dok je bio trener Barselone imao je takav tim da bi bez trenera osvojili. U Bayernu se pokazao kao loš a takodje i u city-u.
A on j kobejagi boljiod Allegrija
@potocari nije bitno da li je bolji, vidi se da sa Alegrijem juve nikad nebi osovjio LP iako ima odlican tim, pa treba pokusait sa drugacijim pristupimo, pa makar to bio i Sarri, koji je veoma dobar trener btw. bolje neg da je onaj pepi doso
a nije lud kad moze jos gurati sa gradjanima. napravio je pravu ekipu sad da je preda nekome. a para ko blata
Samo lud covjek moze otici iz kolijevke nogometa u Italiju, ovo je 3 stepenice nazad u karijeri, bravo Pep.