Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otisao da kupim, vidio red do Ekomskog fakulteta i vratio se... Kao da se dzaba dijele karte
sve svercer do svercera
MOLIM VAS, NE KUPUJTE KARTE ID SVERCERA; BOJKOTUJMO IH!!!!!!!!!!! MOLIM VAS, NE KUPUJTE KARTE ID SVERCERA; BOJKOTUJMO IH!!!!!!!!!!! MOLIM VAS, NE KUPUJTE KARTE ID SVERCERA; BOJKOTUJMO IH!!!!!!!!!!! MOLIM VAS, NE KUPUJTE KARTE ID SVERCERA; BOJKOTUJMO IH!!!!!!!!!!! MOLIM VAS, NE KUPUJTE KARTE ID SVERCERA; BOJKOTUJMO IH!!!!!!!!!!!
@RAJEVOSA i nije rajevosa nego rajvosa..i opet te u razdeljak ljubim :*
@RAJEVOSA Sta je mali kompleksi te peru,ne moze mi za ovakve glave tapkaroske napisati Sarajlija,pa taman da se i rodio tu. A ti mali PAPIŠ na kilometar,u razdeljak te ljubim :*
Izgleda da je treba na 4. slici prdnula, uguši lika iza nje. A možda joj je to strategija kako bi rastjerala gužvu i došla što prije do ulaznice?
Jesu li ovo sve navijači Bosne , nekako mi ovaj prvi saf previše tamnog tena , nije da sam rasist ;)
bio sam jutros , doso oko pola 6 i ceko 4 sata u redu i nisam kupio kartu, kazu neeema....kako ??? nez ?? prodali ovim tapkarosima kosto ovaj amir 80 kaze.......sve ci.gani do cig.ana.....fujjj.jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj......smrzo se ko pic.ka jutros na onom asfaltu....evo sad obloge stavljam i cajeve pijem.....stoko plja.ckaska..... e ovako sa x napisite....da su obicna st.oka....koja samo gleda svoju gu.zicu i svoj interes....fu.jjjjjjjj...
Samo da je.b.em ma.t.er ovim nazovisarajlijama.. k.r.e.teni mr.tvi.. pa kako vas ba nije stid ovog sto pisete.. na osnovu izgleda face vi uzeli razvrstavat ko je sarajlija, ko seljak.. pa d.j.ecu vam je.b.em to vi neki antropolozi, neki nadrinaucnici pa na osnovu face zakljucujete ko je odakle??? drugo.. sta se ba toliko k.u.rcite sarajevom, pa jestel vi u stanju shvatiti gdje mi zivimo??? droge, tuca, pucanja, na svakom koraku.. grad prljav ko u srednjem vijeku, a tek miljacka...sarajevo je smrdljivi grad.. trece, osvrt na prvo: hitler, milosevic, karadjic itd su imali takve karaktere. gledali su ko je odakle, kako se zove, kako izgleda i procesuirali su sve koji im nisu po kontu.. tako se i vi ponasate. izgleda da zrtva uvijek pokupi ponesto od dzelata.. sram i stid da vas bude.. ne mozete srbe, ne mozete hrvate, ne mozete cigane, ne mozete zenicane i raju iz drugih gradova, al haj to sve, ne mozete ni ove sto u sarajevu zive.. ccc, koji ste vi pacenici :)
sve sami šverceri koji sada kartu prodaju od 120 do 200 km
a da im uvaljamo karte za 100 kermica pa ih istovarimo odakle su sljegli? spojiti ugodno s korisnim, sta fali? :-)))) lakse se DIHA!
prva slika,,,ovo sarajlije nije vidjelo ocima , u stau vas bemje
A \'95-te u redu za vize, jeli? :-)
Ovako sam stajao u redu od 92-95 za vodu,i hranu....
i kod nas se okupio narod koji bi da podrzi repku al dobili smo previse ulaznica jednu il nijednu sto je najgore citam po forumima i portalima da je tako u velikoj vecini gradova SRAMOTNO
sta cemo uraditi kad pobijedimo portugal? pa nista... ugasicemo playstation...
http://www.sportklub.info/forum/forums/85-Rukomet