Ogroman interes
0

Sarajlije strpljivo čekale na svoju kartu za utakmicu s Portugalom

Sarajevo-x.com
(Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com)
Da će reprezentacija BiH u susretu s Portugalom, koji se igra u petak na Bilinom Polju, imati veliku podršku navijača iz cijele zemlje, moglo se vidjeti po ogromnom interesovnju Sarajlija za ulaznicama, čija prodaja je počela jutros.

Red ispred poslovnice "Centrotransa" u ulici Ferhadija, gdje se mogu kupiti karte, počeo se formirati još u ranim jutarnjim satima, a kako je dan odmicao bivao je sve duži.

Navijači bh. nogometne reprezentacije su u razgovoru o predstojećoj utakmici strpljivo čekali u redu kako bi došli do svoje ulaznice i obezbijedili mjesto na zeničkom Bilinom Polju 11. novembra.

Zanimljivo je da unatoč ogromnoj gužvi i višesatnom čekanju, nervoze nije bilo. Svi su bili složni u jednom, za državni tim se vrijedi malo i žrtvovati.

Iako nismo uspjeli dobiti zvaničnu potvrdu o broju prodatih ulaznica, nezvanično saznajemo da karte "planule" u rekordnom roku.

Prva utakmica baraža za Evropsko prvenstvo 2012. između BiH i Portugala na rasporedu je 11. novembra na stadionu Bilino Polje u Zenici.