Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte srat'. Da se ni na jednoj utakmici ne zapali baklja zapaliće se na derbiju. To je tako i biće uvijek.
upravo tako Realist!!! kad budemo placali iz svog djepa onda pali koliko hoces! ovako samo nanosimo stetu svome klubu koji i ovako nemaju velike budjete i moraju placati nase javasluke!
Kakva problematika ba, nismo Englezi da sjedimo na stadionu kao u pozoristu, sta bi bio derbi bez da sve gori.
JARANE TI PALI I PLATI IZ SVOG DZEPA, A NE DA KLUB PORED MILION PROBLEMA PLACA I TVOJU BAKLJU.
Pa imaju sad pare od Evrope
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MANIJACI MOLIM VAS PRESTANITE SA BAKLJAMA!!!! samo cinimo stetu nasem ZELJI!!!!! MOLIM VAS NE TREBA NAM TO, IMAMO NAJBOLJE NAVIJACE NA SVIJETU I TO SMO DOKAZALI 10000000 PUTA PJESMOM!!! ovo je totalno pogresna strategija saveza da se klubovi kaznjavaju, trebaju se kaznjavati pojedinci!!!! Molim vas dajte da prestanemo s tim! ZASTAVE, SALOVE, GRLA, DLANOVE pa cak i DIMNE imamo Baklje nam ne trebaju da pokazemo ljubav!!!! VOLIM TE ZELJO!
RED BI BIO DA SE I KLUBOVI AKTIVNO UKLJUCE U RJESAVANJE OVE PROBLEMATIKE I DA NAVIJACIMA KOJI NANOSE STETU KLUBU ZABRANE ULASKE NA STADION. I JA SAM REDOVNI GLEDALAC UTAKMICA SARAJEVA I JEDNOSTAVNO SE ZGROZAVAM PONASANJEM POJEDINACA KOJI SEBE NAZIVAJU NAVIJACIMA, A SAMO NANOSE ŠTETU KLUBU.