Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci, ispali smo, ponovo u finalu, bili smo dobro, izdrzali do sada, nema veze sto smo ispali, bitno je da ste svaki put ostavili srce na terenu, ucinite to i danas, igrajte srcem, dajte sve od sebe! Zenica je ponosna na vas! Samo Čelik - Samo Zenica! ps: Cestitke pitarima, sretno u Evropi!
ponosan da budem na levate koji su i prije prve utakmice znali ko osvaja kup...smijesno je vise postalo,ne idem na utakmice radi huse smajlovica i njegovog pranja para preko celika vec godinama...koje crno srce na terenu setaju se ko manekeni!cestitke sarajevu.
Jarane ovo napisano se u neku ruku nije odnosilo na zadnju tekmu, vec na put do finala, pogotovo protiv Sirokog!
jesu mali plavi poranili da bacaju komentare na clanke o divovima ...
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem...
Ovo je ipak sasvim nekorektno od uredništva dotičnog portala, da se KUP natjecanje ne obračunava od 2003, od kada je uspostavljena zajednička liga i kup natjecanje BiH. Ovi trofeji prije 2003 bi se trebali takvim navesti, da su igrani na sasvim drugom natjecanju, od 1995 trećine BiH i od 2001 polovine BiH, jer to ipak nikako nije isto kao nakon 2003 kada je krenula liga / kup na cjelokupnom teritoriju.
Mali plavi su kao zapete puške u ovih nekoliko dana kad se piše o FK Sarajevo,samo čekaju hoce li klixovci staviti koji post na portal vezan za FK Sarajevo i odmah dolijecu BOMBE sa grbavice tipa;Jao evo i da TANOVCI sovoje nesto,hajde neka samo im nesto i mi pustili dosta su oni nama puštali
Upućeno MALIM PLAVIM:Zapamtite kad ste zadnji trofej uzeli!Zapamtite kad ste nas DOBILI.Zapamtite da ste provaljeni(NAMJESTANJE TEKMI) Džaba vam STABLO osima kad ste vi zadnja rupa na sviralu u BiH!
Akobogda, Kup je naš!!! Danas sa ponosom idem na Koševo-Istok. Samo je jedan dom, FCS-HZ.
'ta će Čelik?
Svakih sedam godina trofej... mjera!
Čelik nema licencu, Željo ide u Evropu svakako. ČELIK, ČELIK!!!!
ŽELJO, ŽELJO!!!!
Danas skupljamo sergiju za Želja, da pomognemo izlazak u europu! Sramota al šta ćeš...
Eto vi se naigraste u Evropi u p.m. Doduše vidjeli ste divne krajeve Evrope 'Golubovići(Crna Gora)-(pola Crnogoraca nezna gdje je to) .Kukesi (Albanija)-destinacija iz snova. Sad će Šerif iz Moldavije (pranje glave za dvije črvene) itd...